Conferinţe
DESPRE EVENIMENT

Asociatia Investitorilor de Real Estate din Romania (“AREI”) (www.arei.ro) organizeaza prima editie a conferintelor AREI – AREI Conference 2019, in parteneriat cu Ziarul Financiar.

Ne propunem un context de discutii libere pe teme din industrie, alaturi de toti partenerii si stakeholderii cu care am reusit sa construim pana la acest moment o prezenta cu substanta in mediul de business.

Evenimentul pe care ni-l propunem reprezinta un context de discutii pe teme de industrie, unde vom aborda impactul politicilor publice din mediul de business cu focus principal pe zona de real-estate, vom incerca sa conturam idei privind cea mai buna forma de implicare a mediului de afaceri pentru a contribui la dezvoltarea si eficientizarea acestora dar sa ne si conectam si sa intelegem in mod real trendurile urbanistice si economice globale.

Evenimentul va reuni membrii AREI si parteneri de lucru ai AREI, atat din mediul privat cat si din mediul public, alaturi de care incercam sa aducem o nota de stabilitate si claritate in mediul legislativ si sa impactam pozitiv comunitatile in care suntem prezenti.

 

 

 

Află mai multe
Parteneri oficiali
Parteneri oficiali