Conferinţe
DESPRE EVENIMENT

Business Magazin organizează conferinţa cu tema “Cele mai inovatoare companii din România”.

 

Aflată la cea de-a cincea ediţie, conferinţa dedicată celor mai inovatoare companii din România este un eveniment dedicat recunoaşterii celor mai inovatoare companii de pe piaţa locală - de la start-up-uri, până la multinaţionale;

Inovaţia este unul dintre cele mai puternice motoare pentru creşterea economică. Astfel, în cadrul conferinţei, ne propunem să aflăm cum gândesc companiile în termeni de inovaţie, de câştig şi de eficienţă;

Pentru a răspunde acestor întrebări, am decis să continuăm demersul nostru de a identifica cele mai inovatoare companii, analizându-le rezultatele şi premiindu-i pe cei mai merituoşi.

În cadrul conferinţei CELE MAI INOVATOARE COMPANII DIN ROMÂNIA,  autorităţile şi reprezentanţii mediului de business prezintă şi discută strategii de sprijinire a inovaţiei, care pot asigura o economie dinamică, creşteri susţinute şi o piaţă efervescentă. 

Totodată, în cadrul evenimentului, Business MAGAZIN lansează a cincea ediţie a catalogului CELE MAI INOVATOARE COMPANII DIN ROMÂNIA şi premiază câteva dintre proiectele incluse în catalog.

 

 

Află mai multe
TEME DE DISCUŢIE

-    Inovaţia reprezintă o provocare pentru companii, influenţându-le totodată modelul clasic de business. Care sunt soluţiile inovatoare de creştere în contextul economic actual?

-       Cum îşi finanţează şi implementează companiile inovaţia?

-       Ce indicatori trebuie folosiţi pentru a măsura succesul eforturilor de inovare?

-       Şi cum poate transforma inovaţia performanţa pe termen lung?

 

Află mai multe