Conferinţe
DESPRE EVENIMENT

Cum si de ce sa investesti intr-un start-up inovator. Iesirea din zona alba a finantarilor

KEI Development S.A., dezvoltatorul FREELO, este o societate pe actiuni specializata in investitii in inovatie, infiintata in primavara anului 2015 cu scopul de a dezvolta noi piete cu potential economic ridicat din Romania si Europa. Investitia in FREELO este estimata la aprox. 9 mil euro. In acest moment cauta sa atraga noi investitori.

Tehnologiile de ultima generatie folosite in cadrul complexului FREELO sunt special proiectate si dezvoltate in Romania de catre ingineri locali pentru a atinge parametrii de performanta superiori, comparativ cu alte proiecte similare, in ceea ce priveste siguranta, confortul, viteza, calitatea zborului, nivelul de zgomot, temperatura, anduranta, profitabilitatea si  eficienta energetica. Spre deosebire, la nivel global, tehnologiile folosite in alte centre de agrement similare sunt adaptate pornind de la tehnologii folosite in alt scop (ie aviatie, cercetare etc.).

Tehnologia de top va plasa FREELO printre cele mai avansate tehnologic centre de agrement de acest gen din l ume, generand oportunitati de dezvoltare la nivel international, in sistem de franciza. Pornind de la acest obiectiv, echipa KEI Development a alocat resurse semnificative pentru a studia pietele existente sau in curs de formare si a dezvolta un plan de afaceri si un plan de franciza profitabil.

Constructia primului proiect FREELO a demarat in iunie 2015 pe un teren cu suprafata de 12.500 mp., situat in comuna Mogosoaia, langa Bucuresti. Proiectul a fost anuntat in toamna 2015 si a primit apreciere din partea publicului, mass media si potentiali parteneri la nivel international. Deschiderea va avea loc in toamna anului 2016 (octombrie/noiembrie).

Urmatorul pas, dupa lansarea Proiectului FREELO Romania, este listarea companiei KEI Development la Bursa Bucuresti si atragerea de fonduri pentru dezvoltarea francizei la nivel international. In paralel, compania este implicata intr-un demers due diligence pentru pregatirea listarii la Bursa.

Parteneri oficiali
Parteneri oficiali