Conferinţe
DESPRE EVENIMENT

Business Magazin organizează conferinţa cu tema “Cele mai inovatoare companii din România”. 

În perioada 2010-2012, una din cinci companii a introdus sau implementat un produs,  un proces, o metodă de organizare sau de marketing, nouă sau îmbunătăţit/ă semnificativ, ponderea lor fiind de  20,7%, în scădere cu 10,1 puncte procentuale, în comparaţie cu perioada 2008-2010.

Peste jumătate din companiile inovatoare  de produse şi-au dezvoltat inovaţiile în propria întreprindere. 

În anul 2012, ponderea cheltuielilor pentru activităţi de cercetare-dezvoltare internă aproape s-a dublat.

Pe de altă parte,  economia, autorităţile, şefii de companii şi Guvernul trebuie să acorde o mai mare atenţie, să insiste pe sprijinirea inovaţiei, care poate asigura o economie dinamică, creşteri susţinute şi o piaţă efervescentă.

Inovaţia reprezintă o provocare pentru companii, afectându-le totodată modelul clasic de business. In acest context, BUSINESS MAGAZIN aduce laolaltă autorităţi, manageri şi strategi pentru a discuta strategii de sprijinire a inovaţiei, care pot asigura o economie dinamică, creşteri susţinute şi o piaţă efervescentă.

În cadrul conferinţei, BUSINESS MAGAZIN va lansa a doua ediţie a catalogului CELE MAI INOVATIVE COMPANII, în cadrul căruia dezvăluie poveştile de succes ale companiilor inovative din România.