Conferinţe
  Meniu
Parteneri oficiali
Partener PARTENER BRONZE PARTENER BRONZE PARTENER PARTENER BRONZE
Share event
DESPRE EVENIMENT

Business Magazin organizează conferinţa cu tema “Cele mai inovatoare companii din România”. 

În perioada 2010-2012, una din cinci companii a introdus sau implementat un produs,  un proces, o metodă de organizare sau de marketing, nouă sau îmbunătăţit/ă semnificativ, ponderea lor fiind de  20,7%, în scădere cu 10,1 puncte procentuale, în comparaţie cu perioada 2008-2010.

Peste jumătate din companiile inovatoare  de produse şi-au dezvoltat inovaţiile în propria întreprindere. 

În anul 2012, ponderea cheltuielilor pentru activităţi de cercetare-dezvoltare internă aproape s-a dublat.

Pe de altă parte,  economia, autorităţile, şefii de companii şi Guvernul trebuie să acorde o mai mare atenţie, să insiste pe sprijinirea inovaţiei, care poate asigura o economie dinamică, creşteri susţinute şi o piaţă efervescentă.

Inovaţia reprezintă o provocare pentru companii, afectându-le totodată modelul clasic de business. In acest context, BUSINESS MAGAZIN aduce laolaltă autorităţi, manageri şi strategi pentru a discuta strategii de sprijinire a inovaţiei, care pot asigura o economie dinamică, creşteri susţinute şi o piaţă efervescentă.

În cadrul conferinţei, BUSINESS MAGAZIN va lansa a doua ediţie a catalogului CELE MAI INOVATIVE COMPANII, în cadrul căruia dezvăluie poveştile de succes ale companiilor inovative din România.