Conferinţe
Parteneri
 • CITR
  CITR
  PARTENER

  CITR este liderul pieţei de insolvenţă din România. Cu o experienţă de aproape 20 de ani, societatea a fost fondată cu obiectivul însănătoşirii companiilor în dificultate şi a reintegrării acestora în circuitul economic, prin mecanisme inovatoare de reorganizare.

  CITR este aproape de clienţi prin cele zece birouri din toată ţara şi un birou în Cipru, oferă soluţii personalizate prin cei peste 150 de specialişti din echipele pluridisciplinare de caz şi susţine antreprenorii în dificultate cu expertiză complexă, dobândită în urma gestionării a peste 950 de proiecte din toate domeniile de business. În plus, gestionează cea mai complexă platformă de vânzări în insolvenţă, sales.citr.ro.

  CITR e parte a CITR Group, primul grup de firme din România specializat în remedii personalizate pentru companiile aflate în impas economic.

   

 • Roca
  Roca
  PARTENER

  ROCA este prima soluţie pentru relansarea companiilor aflate într-un impas şi consolidarea afacerilor româneşti.

  Soluţie adaptată mediului de business, ROCA este prima platformă de investiţii şi management care identifică brand-uri româneşti cu potenţial de creştere, cărora le asigură o structură stabilă şi o dezvoltare sănătoasă. Pentru consolidarea acestor companii, care se lovesc de provocări financiare, de creştere sau de succesiune în business, ROCA plasează eficient resursele aduse de investitori.

  ROCA ajută la consolidarea acţionariatului, reconfirmarea credibilităţii pe piaţă şi creează cadrul în care compania să îşi păstreze identitatea brand-ului şi viziunea. Mai mult, ROCA liberalizează expertiza oferind acces la un marketplace în care valoarea adăugată este colectivă: în comunitatea de investitori şi antreprenori, fiecare membru beneficiază de cunoştinţele celorlalţi.

  ROCA înţelege să identifice oportunităţi acolo unde alţii văd riscuri şi oferă premisele contribuţiei la îmbunătăţirea mediului economic naţional prin investiţii strategice făcute în brand-uri româneşti.

Parteneri oficiali
Parteneri oficiali