Conferinţe
  Meniu
Parteneri oficiali
PARTENER PRINCIPAL PARTENER BRONZE PARTENER PARTENER SILVER PARTENER PARTENER BRONZE PARTENER PARTENER PARTENER PARTENER PARTENER PARTENER
Share event
DESPRE EVENIMENT

Conferinţa ZF Cei mai mari jucatori din economie. Aşteptând neaşteptatul – cum se pregătesc companiile de şocuri? 2022

 ZF Cei mai mari jucatori din economie. Aşteptând neaşteptatul – cum se pregătesc companiile de şocuri? 2022

 

 

După doi ani în care criza pandemică a fost ca un roller coaster pentru companiile locale, iar sentimentul de incertitudine a fost cel mai sigur lucru, aşteptările mediului de business de a-şi reveni în acest an au fost disipate de izbucnirea unui război în Europa. După o perioadă atât de lungă de pace europeană, nimeni nu s-ar fi aşteptat la un conflict armat, ceea ce a reprezentat un nou şoc pentru afacerile locale. Efectele războiului se vor vedea pe deplin în următoarea perioadă, având în vedere că pandemia a pus o presiune mare pe lanţul internaţional de aprovizionare, iar actualul război face doar să intensifice acest lucru.

Mai mult, criza energetică şi inflaţia, care au început să se resimtă încă de la finalul anului trecut, nu par a avea o rezolvare prea curând, punând astfel şi mai multă presiune pe bugetele companiilor locale. Ultimii doi ani au reprezentat un lung şir de provocări pe care mediul de business nu l-ar fi anticipat, iar o parte din piaţa locală nici nu era pregătită pentru astfel de şocuri.

Pandemia, războiul şi criza energetică au arătat că nimic din ceea ce se credea a fi valabil nu mai este. Cel mai sigur lucru al ultimilor doi ani a fost incertitudinea, iar mediul de business şi oamenii trebuie să se obişnuiască cu şocurile, cu faptul că mâine se poate închide tot, că poate veni un război sau că jumătate din business poate să dispară. Ce pot face organizaţiile publice şi private, ce pot face directorii, angajaţii, experţii ca să fie mai pregătiţi decât au fost până acum?

În contextul acestor teme şi întrebări, Ziarul Financiar organizează conferinţa „ZF Cei mai mari jucători din economie. Aşteptând neaşteptatul – cum se pregătesc companiile de şocuri?”, o dezbatere care va aduce la masa discuţiilor reprezentanţi ai celor mai mari companii din economia locală din diverse sectoare, cât şi instituţii financiare şi autorităţi. 

Parteneri oficiali
Parteneri oficiali