Conferinţe
  Meniu
Parteneri oficiali
PARTENER PRINCIPAL
Share event
DESPRE EVENIMENT

DP World Constanta in parteneriat cu DT World prezinta conceptul Port Community System

Compania DP World a fost desemnată în noiembrie 2003 ca fiind  câştigătoarea licitaţiei pentru concesionarea pe termen lung a terminalului de containere din Constanţa, iar în 2004, Constanta South Container Terminal (CSCT) SRL a început operarea cu facilităţi de ultimă generaţie, beneficiind de adancimi mari la dana şi amplasat în apropierea rutei de acces în Portul Constanţa. 
DP World Constanţa le oferă companiilor care efectuează operaţiuni de import şi de export din Europa Centrală un acces mai rapid şi mai eficient din punctul de vedere al costurilor pe piaţa din Orientul Îndepărtat. Pentru promovarea acestei rute, DP World susţine în mod activ o reţea intermodală care se extinde în afara perimetrului portuar, pentru a-i asista pe transportatori în activitatea lor de transport marfuri. 
 
DT World este o unitate ce a fost creată ca urmare a creşterii interesului internaţional pentru adoptarea modelului de portal pentru servicii integrate promovat de catre Dubai Trade în mai multe alte regiuni, pentru a prelua proiecte PCS (Port Facility Systems) şi facilita comerţul în străinătate. DT World este deja implicată în mai multe proiecte pe 4 continente, poziţionându-se ca furnizor global de soluţii la cheie pentru sistemele şi serviciile de facilitare a comerţului.
 
 
Ne dorim ca in cadrul evenimentului organizat in perioada 16-18 octombrie sa identificam, alaturi de partenerii nostri, nevoile clientilor pentru a le putea oferi astfel solutii end-to-end prin care putem imbunatati calitatea serviciile oferite.
DP World Constanta isi propune sa duca la nivelul urmator facilitatile oferite clientilor sai, asigurand un flux continuu de servicii integrate pentru o mai bună eficienţă atat în cadrul terminalului cat şi dincolo de portile acestuia. 
 

 

Parteneri oficiali
Parteneri oficiali