Conferinţe
  Meniu
Parteneri oficiali
PARTENER PARTENER PARTNER BRONZE
Share event
DESPRE EVENIMENT

Gala BUSINESS Magazin 2014

Business Magazin premiază în fiecare an managerii cu vârsta de până în 40 de ani care au atins performanţa în afaceri şi s-au remarcat în domeniul în care activează.

Gala Premiilor Business Magazin pune în scenă, de opt ani, viziunea celor care reprezintă "valul nou", a celor care transformă vizibil România prin energia şi creativitatea lor. Prin această iniţiativă echipa de profesionişti Business Magazin selectează şi promovează tinerii managerii care conduc astăzi unele dintre cele mai importante afaceri din România şi care vor reprezenta cel mai bine mediul de business în următorii zece ani.

Business Magazin este revista de business care, într-o manieră clară şi accesibilă, prezintă evenimentele cu adevărat relevante din mediul de afaceri din România şi din lume. De nouă ani evenimentele ce au impact asupra economiei şi mediului de afaceri românesc sunt reflectate cu acurateţe în analizele Business Magazin iar premiile obţinute în aceşti ani sunt o recunoaştere a valorii brandului Business Magazin.