Conferinţe
  Meniu
Parteneri oficiali
PARTENER GOLD PARTENER GOLD PARTENER PRINCIPAL PARTENER SILVER PARTENER BRONZE PARTENER BRONZE PARTENER PARTENER PARTENER BRONZE PARTENER
Share event
DESPRE EVENIMENT

Gala Business Magazin Tineri Manageri 2021- Work Hard, Play Harder

După un an de pauză, Business MAGAZIN vă invită la normalitate: vrem să celebrăm succesul profesional al tinerilor din mediul românesc de afaceri cu prilejul lansării catalogului 100 TINERI MANAGERI DE TOP, ajuns la a 16-a ediţie. Ca în fiecare an, şi în ediţia de acum a anuarului ne-am propus să aducem în prim-plan 100 de tineri manageri, antreprenori sau angajaţi, care contribuie la succesul unui business. Şi fiindcă în ultimele luni ne-am văzut mai ales prin meetinguri virtuale, vrem să vi-i aducem în faţă pe cei mai tineri dintre oamenii care mişcă economia în bine, în cadrul unui eveniment în care vom îmbina networkingul clasic, cu cel virtual. 

Managerii şi antreprenorii din ziua de azi au parte de provocări nemaiîntâlnite până acum. De modul în care le gestionează depinde viitorul businessurilor şi al economiei.

Situaţia traversată poate fi şi considerată şi un „examen” pe care tinerii lideri l-au trecut cu brio, dezvoltând proiecte de success în multinaţionale sau reinventând businessuri abia lansate. Toate acestea, jonglând cu şedinţele virtuale, înconjuraţi de membrii familiei transformaţi în colegi de birou, mutându-se într-un colt retras de ţară sau pe o insulă exotică. 

 

În cadrul evenimentului, vom discuta cu câţiva dintre cei prezenţi în catalog:

 

Unde se visează peste ani? 

Cum a schimbat pandemia aceste planuri?

Ce rol va avea telemunca în dezvoltarea carierei lor?

Cine sunt liderii care îi inspiră şi ce admiră la ei? 

Cum vede cea mai tânără generaţie de executivi viitorul afacerilor în România?

Cum văd tinerii manageri echilibrul între viaţă şi carieră? Ce hobbiuri au şi cât timp au pentru acestea?

Unde au cunoscut oameni noi în pandemie şi cum au reuşit să îşi dezvolte reţeaua de business în contextul actual?

 

 

 

 

Parteneri oficiali
Parteneri oficiali