Conferinţe
DESPRE EVENIMENT

CEO AWARDS se află la a opta ediţie şi are ca scop recunoaşterea performanţelor celor 100 CEO care şi-au câştigat respectul şi admiraţia în rândul colaboratorilor sau a partenerilor de afaceri şi s-au făcut recunoscuţi pentru implicarea în cadrul companiei, dar şi prin reuşitele aduse pentru aceasta.

Află mai multe
PROGRAM
GALERIE FOTO EDIŢIA 2016
Vezi galeria foto completă
SPEAKERI
Cosmin Vladimirescu
General Manager, MasterCard Romania
Cosmin Vladimirescu este General Manager pentru România în cadrul Mastercard, având o experienţă de peste 18 ani în domeniul cardurilor. Cosmin coordonează operaţiunile companiei şi gestionează relaţia cu toţi stakeholderii.
 
Cosmin a intrat în echipa Mastercard Europe în aprilie 2007, în poziţia de Account Manager pentru România, având ca principală responsabilitate lansarea de produse şi programe noi de carduri. 
 
Anterior, între 2005 şi 2007, Cosmin a condus primul departament de fraudă şi refuzuri de plată la Bancpost, analizând situaţiile de risc şi gestionând soluţiile de prevenire a fraudelor pe card. 
 
Cariera sa în domeniul cardurilor a început însă în 2000, în funcţia de Ofiţer de fraudă carduri, de asemenea în cadrul Bancpost, unde s-a ocupat de monitorizarea tranzacţiilor pentru detectarea utilizării frauduloase a cardurilor şi POS-urilor.
 

 

Marian Alecsiu
Co-fondator, F64
.

 

Andrei Pitis
CTO & Founder, VectorWatch
Andrei Pitiş are o experienţă de 20 de ani în software şi tehnologie fiind un nume cunoscut în industria de sofware din România. A ocupat funcţii de management în ultimii 15 ani, ultima poziţie fiind aceea de Country Manager la Ixia, unde a crescut şi a coordonat o companie de 200 de oameni.
Are o carieră bogată, de-a lungul căreia a trecut de la antreprenoriat la corporaţie, pentru ca, apoi, să revină la antreprenoriat. În prezent este, între altele, partener TechMind, partener Clevertaxi şi Preşedintele ANIS (Asociaţia Patronală a Industriei de Software şi Servicii).  
În paralel, el predă la Facultatea de Calculatoare din cadrul UPB atât cursuri tehnice (Sisteme de Operare), cât şi un curs de introducere în management şi leadership la un program de master în cadrul aceleiaşi facultăţi.
 

 

 

Hortensia Nastase
Vicepresedinte Creative Services , Lowe Group

Hortensia Năstase este Vicepreşedinte Creative Services şi membru al Consiliului Director al grupului Lowe, funcţie din care coordonează activitatea MullenLowe (creaţie), Golin (PR) şi Vibe (BTL). Având 17 ani de experienţă în marketing & comunicare, dintre care ultimii nouă în poziţii de management, Hortensia crede în leadership bazat pe încredere şi pasiune, valori esenţiale pentru dezvoltare continuă, atât la nivel personal, cât şi profesional.

A fost Managing Partner la Golin România, pe care a transformat-o în jucător de top al industriei locale, membru al Consiliului Director IAA (International Advertising Association), a predat în cadrul programului MBA organizat de universitatea CityU din Seattle în România şi este trainer la Institutul Bancar Român.

Promotor al creativităţii, Hortensia a făcut parte din jurii internaţionale şi locale precum Effie, Eurobest - The European Festival of Creativity, Romanian PR Award, ADC*RO, Inspired sau Olimpiadele Comunicării.

Elisabeta Moraru
Country Business Development Manager, Google Romania

.