DESPRE EVENIMENT

CEO AWARDS se află la a opta ediţie şi are ca scop recunoaşterea performanţelor celor 100 CEO care şi-au câştigat respectul şi admiraţia în rândul colaboratorilor sau a partenerilor de afaceri şi s-au făcut recunoscuţi pentru implicarea în cadrul companiei, dar şi prin reuşitele aduse pentru aceasta.

Află mai multe
GALERIE FOTO EDIŢIA 2016
Vezi galeria foto completă
SPEAKERI
Cosmin Vladimirescu
General Manager, MasterCard Romania
Cosmin Vladimirescu este General Manager pentru România în cadrul Mastercard, având o experienţă de peste 17 ani în domeniul cardurilor. Cosmin coordonează operaţiunile companiei şi gestionează relaţia cu toţi stakeholderii.
 
Cosmin a intrat în echipa Mastercard Europe în aprilie 2007, în poziţia de Account Manager pentru România, având ca principală responsabilitate lansarea de produse şi programe noi de carduri. 
 
Anterior, între 2005 şi 2007, Cosmin a condus primul departament de fraudă şi refuzuri de plată la Bancpost, analizând situaţiile de risc şi gestionând soluţiile de prevenire a fraudelor pe card. 
 
Cariera sa în domeniul cardurilor a început însă în 2000, în funcţia de Ofiţer de fraudă carduri, de asemenea în cadrul Bancpost, unde s-a ocupat de monitorizarea tranzacţiilor pentru detectarea utilizării frauduloase a cardurilor şi POS-urilor.
 

 

Marian Alecsiu
Co-fondator, F64
.

 

Andrei Pitis
CTO & Founder, VectorWatch
Andrei Pitiş are o experienţă de 20 de ani în software şi tehnologie fiind un nume cunoscut în industria de sofware din România. A ocupat funcţii de management în ultimii 15 ani, ultima poziţie fiind aceea de Country Manager la Ixia, unde a crescut şi a coordonat o companie de 200 de oameni.
Are o carieră bogată, de-a lungul căreia a trecut de la antreprenoriat la corporaţie, pentru ca, apoi, să revină la antreprenoriat. În prezent este, între altele, partener TechMind, partener Clevertaxi şi Preşedintele ANIS (Asociaţia Patronală a Industriei de Software şi Servicii).  
În paralel, el predă la Facultatea de Calculatoare din cadrul UPB atât cursuri tehnice (Sisteme de Operare), cât şi un curs de introducere în management şi leadership la un program de master în cadrul aceleiaşi facultăţi.