Conferinţe
  Meniu
Parteneri oficiali
Partener PARTENER GOLD Partener SILVER PARTENER BRONZE PARTENER BRONZE PARTENER BRONZE PARTENER BRONZE PARTENER BRONZE PARTENER SILVER PARTENER PRINCIPAL
Share event
DESPRE EVENIMENT

Gala CEO Awards 2019: Liderii de azi şi afacerile de mâine

Cea de-a zecea ediţie a Galei CEO Awards aniversează liderii care s-au făcut remarcaţi, care şi-au creat o bună reputaţie în mediul de business, dar şi pe cei care construiesc, astăzi, imperiile de mâine.

În business, reputaţia se câştigă greu şi se pierde uşor; este, prin urmare, de apreciat că există oameni de afaceri care primesc, an de an, numeroase voturi din partea colegilor de breaslă. Aceştia sunt liderii de azi, personalităţi care prin seriozitate şi perseverenţă şi-au câştigat locul în istoria de business a României.

Sunt, apoi, şi aceia care construiesc acum afaceri şi care de-abia încep să se bucure de respectul celorlalţi; sau, de ce nu, cei care preiau poziţii în vârful unor companii şi "desenează" strategii de business admirate de ceilalţi.

Mulţi dintre oamenii de afaceri din România şi-au regăsit numele, de-a lungul anilor, în acest catalog. Mulţi îl vor regăsi în anii ce vin.

Gala CEO Awards 2019 va reprezenta un nou început şi pentru Business Magazin, odată cu prezentarea noului format al revistei. Alături de invitaţii noştri, vom "îmbrăca" noile haine cu promisiunea de a păstra aceeaşi relevanţă şi calitate cu care ne-am obişnuit cititorii în ultimii 15 ani.

În cadrul Galei CEO Awards 2019 vom prezenta, în premieră, catalogul "100 cei mai admiraţi CEO din România". Executivii care apar în catalog au fost votaţi de aproximativ 350 de reprezentanţi ai mediului local de afaceri.

Acesta nu este un simplu clasament, ci un barometru al exemplelor din mediul local de afaceri: executivii şi antreprenorii au fost votaţi pentru exemplul pe care îl oferă, tăria de a rezista, abilitatea de a inova, de a inventa şi a se reinventa.

Îi vom premia pe cei mai admiraţi 10 CEO din România, recunoscându-le astfel meritele în dezvoltarea mediului românesc de afaceri.

O aniversare de 15 ani trebuie şi celebrată: Gala CEO Awards 2019 va fi urmată de o petrecere la care vă invităm să ne fiţi alături!

 

Parteneri oficiali
Parteneri oficiali