Conferinţe
  Meniu
Parteneri oficiali
Partener PARTENER GOLD Partener SILVER PARTENER BRONZE PARTENER BRONZE PARTENER BRONZE PARTENER BRONZE PARTENER BRONZE PARTENER SILVER PARTENER PRINCIPAL
Share event
DESPRE EVENIMENT

Gala CEO AWARDS 2020: SFATURI PENTRU MINE TÂNĂR

Două generaţii de business crescute în două lumi diferite – El Doradoul afacerilor de după anii ’90 şi contextul actual. Obstacole diferite, dar aceeaşi energie care mută munţi. Şi acelaşi obiectiv: o poveste de succces, de transmis mai departe.

Business MAGAZIN îi aduce faţă în faţă (în mediul virtual) pe cei mai importanţi executivi şi fondatori de companii din mediul de business cu cei care fac primul pas în management sau antreprenoriat. Este felul nostru de a sărbători exemplele de succes din business, incluse şi în cataloagele noastre fanion – 100 TINERI MANAGERI DE TOP DIN ROMÂNIA şi 100 CEI MAI ADMIRAŢI CEO DIN ROMÂNIA.

Într-o perioadă în care suntem distanţaţi fizic, dar ne simţim mai aproape ca niciodată, îi punem în oglindă pe „veteranii” din business, cu cele mai noi nume de pe scena businessului autohton. Ce sfaturi şi-ar da primii dintre ei  dacă s-ar afla acum la început de drum?

În fiecare an, evenimentul CEO AWARDS recunoaşte performanţele acelor CEO care au câştigat respectul colaboratorilor, al partenerilor de afaceri, al angajaţilor şi – de ce nu? – al concurenţilor din business, ca urmare a voturilor primite din partea mediului de afaceri pentru realizarea clasamentului 100 CEI MAI ADMIRAŢI CEO DIN ROMÂNIA. Iar GALA TINERILOR MANAGERI DE TOP îi premiază pe cei mai noi manageri sau antreprenori din mediul de business. Acum vom vedea cum arată podiumul când cele două lumi se întâlnesc.

Vom lansa cea de-a 11-a ediţie a catalogului 100 CEI MAI ADMIRAŢI CEO DIN ROMÂNIA, care se realizează pe baza voturilor primite de la peste 500 de reprezentanţi ai mediului local de afaceri şi care nu este un simplu clasament, ci un barometru al exemplelor de lideri de pe scena businessului românesc.

Iar după o pauză lungă de networking, premiul celor tineri va fi să îşi cunoască liderul preferat şi să primească poate unul dintre cele mai importante sfaturi de business.

Primii 10 cei mai admiraţi CEO din România, votaţi în cadrul catalogului cu acelaşi nume, îşi vor primi diplomele de la cei mai tineri dintre cei care le-au acordat votul de admiraţie.

 

Parteneri oficiali
Parteneri oficiali