Conferinţe
  Meniu
Parteneri oficiali
PARTENER PRINCIPAL PARTENER SILVER PARTENER SILVER PARTENER PRINCIPAL PARTENER PRINCIPAL PARTENER BRONZE PARTENER BRONZE PARTENER BRONZE PARTENER SILVER PARTENER BRONZE
Share event
DESPRE EVENIMENT

Gala CEO AWARDS 2021

Care sunt trăsăturile pe care trebuie să le aibă şefii companiilor de azi pentru economia de mâine?

 

Povestea, curajul, pasiunea, motivaţia, modestia, adaptabilitatea – sunt calităţi esenţiale pentru şefii companiilor de azi, pregătiţi să facă pasul spre o nouă etapă a businessului lor.

Nu ştim cum arată viitorul, dar credem că este nevoie de curaj pentru a-l întâmpina. E nevoie de o poveste, pentru a-ţi asigura existenţa peste ani şi crize. Ajută şi puţină modestie, pentru a-ţi păstra capul pe umeri în perioadele de boom. E nevoie de pasiune, ca să construieşti ceva, în orice condiţii economice. E nevoie şi de altruism, mai ales în perioade dificile – fie că acesta este manifestat faţă de parteneri, clienţi sau noi generaţii de oameni de afaceri – pentru că businessul nu poate merge mai departe decât împreună cu ei.

Acestea sunt doar câteva dintre trăsăturile care alcătuiesc portretul liderilor din perioada următoare. Pe celelalte vă invităm să le descoperim împreună, în cadrul galei CEO Awards, ediţia 2021.

În fiecare an, evenimentul recunoaşte performanţele acelor CEO care au câştigat respectul reprezentanţilor mediului românesc de business şi ale căror nume apare în catalogul 100 CEI MAI ADMIRAŢI CEO DIN ROMÂNIA. Realizat pe baza voturilor primite de la peste 500 de oameni care fac parte din mediul local de afaceri, acesta nu este un simplu clasament, ci un barometru al leadershipului românesc. Şi anul acesta, au aderat la obiectivul nostru de a-i găsi pe cei mai admiraţi CEO din România reprezentanţii companiei de resurse umane undelucram.ro, care au ajutat la construirea platformei de votare prin care s-a realizat clasamentul admiraţiei şi cărora le mulţumim pentru numărul mare de voturi centralizate.

 

În cadrul evenimentului, vom încerca să răspundem unor întrebări precum :

  • Ce înseamnă leadershipul în perioade de criză?
  • S-a tot vorbit despre „rezilienţă”. Ce înseamnă rezilienţa unui lider?
  • Care este explicaţia schimbărilor din perioada recentă de la vârful companiilor din România?
  • Cum se pot conduce eficient noile generaţii de angajaţi?
  • Cum poate fi câştigat războiul talentelor din piaţa muncii, în contextul „marii-demisioneli” post-pandemice?
  • Cum văd viitorul cei mai apreciaţi lideri din România?

 

La fel ca în fiecare an, vom acorda 10 premii pentru executivii şi antreprenorii care au câştigat admiraţia mediului românesc de afaceri.

 

Vă invităm să sărbătorim împreună cu liderii prezentului viitorul businessului românesc!

 

 

 

Parteneri oficiali
Parteneri oficiali