Conferinţe
  Meniu
Parteneri oficiali
PARTENER SUPORT PARTENER PARTENER Partener SILVER PARTENER PARTENER SUPORT PARTENER PARTENER
Share event
DESPRE EVENIMENT

Capitalismul românesc a ajuns la un schimb de generaţii. Unii dintre oamenii care în cei mai sălbatici ani ai economiei locale au avut curajul şi mai ales inspiraţia de a-şi asuma riscuri şi de a-şi transforma instinctele în branduri, au ajuns azi în momentul în care sunt gata de un transfer de încredere.
 
În noul “parfum” al schimbării, După Afaceri Premium a decis să-şi construiască gala anuală în jurul acestui transfer care nu se reduce doar la cifre, ci şi la lifestyle.
 
Pentru a face pasul spre noua generaţie, După Afaceri Premium va acorda în cadrul Galei zece premii prin care va evidenţia “revoluţiile” din fashion, gastronomie de lux, ceasuri sau accesorii. 
 
Tot atunci va lansa şi ediţia aniversară a După Afaceri Premium care propune o colecţie de interviuri în exclusivitate, reportaje din locuri care dau tonul tendinţelor de lifestyle globale, dar şi un cover inedit în care trei familii de antreprenori vorbesc deschis despre lecţiile de viaţă şi de afaceri, despre pasiuni comune şi, evident, despre noile plăceri vinovate.