Conferinţe
  Meniu
Parteneri oficiali
PARTENER SUPORT Partener SILVER PARTENER BRONZE PARTENER PRINCIPAL PARTENER
Share event
DESPRE EVENIMENT

După Afaceri Premium este o publicaţie lunară de lux care completează Ziarul Financiar din punct de vedere al conţinutului prin trendurile de business lifestyle pe care le prezintă în paginile sale.

Iar gala organizată an de an de revista După Afaceri Premium este cunoscută ca fiind evenimentul care celebrează arta de a trăi frumos şi care reuşeşte să aducă împreună actorii principali din industria de lifestyle şi lux.

Pandemia a venit să schimbe unele lucruri, chiar şi definiţia luxului pentru unii dintre noi. A ne vedea faţă în faţă, a merge într-o vacanţă, a fi la masă alături de cei dragi, toate acestea au devenit, cel puţin pentru o vreme, un lux.

Ei bine, anul acesta, la Gala După Afaceri Premium, tocmai acest lucru vrem să-l celebrăm - arta de a fi împreună, faţă în faţă şi de a vorbi despre lucrurile bune şi frumoase care s-au întâmplat în ultimul an şi jumătate. Pe toate celelalte le ştim şi le-am dezbătut prea mult deja. E momentul să ne bucurăm de jumătatea plină a paharului!

Unele lucrui nu se schimbă însă niciodată. Aşa că, la fel ca şi până acum, vrem să vedem şi care au fost brandurile şi oamenii care ne-au făcut viaţa mai uşoară şi mai frumoasă în pandemie.

Într-o seară senină (sperăm noi) de toamnă, premiem cele mai importante mutări, fie că este vorba de lansarea unui gadget sau a unui parfum de cameră, de creionarea unui concept inovativ de real-estate sau a unei colecţii de modă perfectă pentru noua realitate. Nu îi vom uita nici pe curajoşii care au deschis restaurante, showroom-uri sau galerii de artă în această perioadă în care nevoie de frumos e mai mare decât oricând.

 

 

Află mai multe