Conferinţe
Parteneri
 • Orange
  Orange
  PARTENER

 • ENGIE Romania
  ENGIE Romania
  PARTENER GOLD

   

 • Telekom - Gold
  Telekom - Gold
  PARTENER GOLD

 • Volksbank Silver
  Volksbank Silver
  PARTENER SILVER

 • Raiffeisen Bank
  Raiffeisen Bank

  Raiffeisen Bank România este parte a Raiffeisen Bank International Group (RBI), compania-mamă  ce are sediul în Viena si care este prezentă pe 15 pieţe din regiunea Europei Centrale şi de Est.

  Raiffeisen Bank S.A. (Banca) a fost înfiinţată în 1997 şi are sediul în Bucureşti. Banca oferă produse şi servicii financiare pentru clienţi persoane fizice, IMM‑uri şi corporaţii, precum şi servicii de investiţii bancare sau de consultanţă financiară, la care se adaugă servicii de gestionare a activelor şi servicii de leasing. Raiffeisen Bank deserveste aproximativ 2 milioane de clienţi persoane fizice, 100.000 de întreprinderi mici şi mijlocii şi peste 5.600 de corporaţii medii şi mari. Banca îşi desfăşoară operaţiunile pe piaţa românească, având 451 de unitati, multiple canale de distribuţie, o reţea ATM şi EPOS şi servicii de Internet Banking, Mobile Banking şi prin telefon.

  Banca şi-a asumat angajamentul de a contribui la dezvoltarea comunităţii în general şi a comunităţilor locale, pe termen lung, alături de parteneri credibili şi responsabili. Strategia Raiffeisen Bank este puternic orientată către susţinerea educaţiei şi a învăţarii, ceea ce o face una dintre companiile cele mai active social din economia românească.

   

 • SIVECO
  SIVECO
  PARTENER BRONZE

  .

 • Genesis Development
  Genesis Development
  PARTENER

 • Opel
  Opel
  PARTENER BRONZE

 • City College
  City College
  PARTENER ACADEMIC

  Exec. MBA-ul Sheffield este oferit în Bucureşti din anul 2006 şi a înregistrat un real succes, fiind ales în fiecare an de aproximativ 50 de manageri. Programul se remarcă prin prestigiul şi tradiţia academică a Universităţii Sheffield (clasată în top 10 în Marea Britanie), corpul profesoral exclusiv internaţional (UK, GR, Canada etc), modul de livrare foarte flexibil (un weekend pe lună), networking-ul ( 2  săptămâni rezidenţiale în UK şi Grecia alături de colegii din peste 15 ţări prezente în program), cele 5 specializări (marketing, management, logistică, finanţe, health care management ),  acreditările internaţionale atât europene cât şi americane (AMBA, AACSB, BAC etc) , dublă licenţiere (Diploma Executive MBA Sheffield cât şi Diploma de Master în Management şi Leadership de la CMI(Chartered Management Institute) cea mai importantă organizaţie în management din UK.