Conferinţe
DESPRE EVENIMENT

Industria serviciilor pentru afaceri – Parteneriat pentru viitor

Asociatia Liderilor din Domeniul Serviciilor pentru Afaceri in Romania (ABSL), reunind companii de prestigiu care isi desfasoara activitatea in domeniile serviciilor partajate, externalizarii proceselor de afaceri, externalizarii tehnologiei informationale, cercetarii si dezvoltarii, organizeaza conferinta “Industria serviciilor pentru afaceri – Parteneriat pentru viitorin data de 3 octombrie 2013, incepand cu orele 9.00, la hotel Radisson Blu, sala Atlas, Bucuresti.

Evenimentul constituie prima conferinta anuala dedicata industriei serviciilor pentru afaceri in Romania si va reuni reprezentanti ai Guvernului, companii si organizatii care contribuie la dezvoltarea acestei industrii.

Prin intermediul acestui eveniment ne dorim sa demaram un dialog constructiv si transparent intre autoritatile publice, mediul academic si sectorul privat in ceea ce priveste strategia de dezvoltare a industriei serviciilor pentru afaceri din Romania.

Printre reprezentantii mediului de afaceri care vor sustine prezentari in cadrul conferintei se numara lideri la nivel regional si international ai ABSL Romania si Polonia, HP, Microsoft, KPMG, Jones Lang Lasalle, WNS, Genpact, ACCA si Nasscom.
Industria serviciilor pentru afaceri reprezinta un domeniu cheie pentru dezvoltarea economica a Romaniei, iar ABSL are rolul de a sprijini dezvoltarea pe termen lung a acestui sector, care pana in prezent a generat peste 25.000 de locuri de munca.