Conferinţe
TEME DE DISCUŢIE

·         Cum puteti transforma investitiile IT existente, elibera resurse pentru inovare, imbunatati eficienta si gestiona complexitatea mediilor IT?

·         Cum sa securizati informatiile, accesul si identitatile, astfel incat sa puteti reduce riscul de scurgere a informatiilor, acces necorespunzator si frauda?

·         Cum vizibilitatea asupra aplicatiei si o noua generatie de instrumente comportamentale, ambele disponibile in cadrul solutiei CA Application Management Performance, ajuta companii din intreaga lume sa ofere servicii fiabile si o experienta exceptionala clientilor?

·         Cum monitorizare unificata a IT-ului si a infrastructurii fizice ofera agilitatea, eficienta si calitatea serviciilor la care business-ul se asteapta in urma investitiilor in centrele de date?

·         Care este cea mai eficienta metoda de monitorizare, securizare si management al datelor: utilizarea unui departament intern sau externalizarea acestor servicii catre companii specializate?

·         Incidentele recente " Red October" si "Mini Duke", care s-au petrecut in Romania, sunt o marturie a nivelului de risc pe care il reprezinta atacurile cibernetice. Care sunt cele mai mari riscuri de securitate informationala dintr-o organizatie ?