Conferinţe
DESPRE EVENIMENT

Meet the CEO

Meet the CEO este un eveniment cu frecventa lunara, la care participa un numar de circa 20 de invitati.

Evenimentul consta in intalnirea unora dintre cei mai reprezentativi CEO ai comunitatii de business din Romania, acestia impartasind din experienta lor participantilor.

Intalnirile au ca scop schimbul de informatii, sfaturi si idei de la oameni cu experienta pe acest nivel. Intalnirile au loc seara si sunt moderate de un redactor specializat BUSINESS Magazin, intr-un cadru informal, ce permite schimbul direct de idei, impartasirea experientelor si networking-ul.

Concluziile discutiilor purtate sunt reflectate editorial in urmatoarea editie a BUSINESS Magazin

 

Intalneste-i pe creatorii celui mai exportat produs romanesc!
Florin Talpes CEO Bitdefender si Bogdan Dumitru, CTO Bitdefender

 

Securizeaza un business competitiv si discuta direct cu Florin Talpes si Bogdan Dumitru, artizanii Bitdefender, solutia de securitate numarul 1 in lume!

 

Despre Bitdefender


Bitdefender este creatorul unei solutii de securitate pentru internet şi a unui software antivirus premiate, certificate la nivel international .

Încă de la începutul său în 2001, Bitdefender continuă să ridice ştacheta pentru a stabili noi standarde în prevenirea proactivă a ameninţărilor şi eliminarii virusurilor, conducând, de cele mai multe ori, la descoperirea celor mai bune tehnici de detectie de securitate care previn extinderea amenintărilor.

Multumită produselor de primă clasă si tehnologiilor de ultimă generatie, compania s-a extins rapid, devenind lider la nivel mondial. Bitdefender şi-a facut apariţia pe piata internatională o dată cu înffintarea primelor birouri deschise în Marea Britanie, SUA, Germania, Franta si Spania, dar si cu stabilirea de parteneriate strategice, fiind astfel prezentă în peste 100 de tări în întreaga lume.

La sfârşitul anului 2009, Bitdefender proteja milioane de utilizatori la nivel global si a asigurat utilizarea propriei sale tehnologii alături de mărci foarte bine cunoscute precum IBM şi Virgin Media prin încheierea de parteneriate strategice.

2011 a adus cu sine o modificare fundamentală în filozofia companiei Bitdefender, organizaţia adoptând o nouă identitate organizaţională. Acesta a fost de asemenea un an de succes, deoarece produsele Bitdefender destinate consumatorilor au fost primele care au fost votate, în mod simultan, după mulţi ani, drept alegerea nr. 1 (în ceea ce priveşte soluţiile de securitate pentru internet) de trei dintre cele mai importante organizaţii de testare din lume.

Noua imagine actionează ca o legătură între rădăcinile companiei si viitorul său. Un lucru a rămas neschimbat: capacitatea Bitdefender de a oferi produse antivirus de înaltă calitate. Bitdefender oferă cea mai bună soluţie antivirus utilizând aceeaşi tehnologie premiată pentru clientii individuali şi reţelele companiilor, de la micile firme şi până la companiile multinaţionale, protejând toate statiile de lucru.

Tehnologiile brevetate Bitdefender, bazate pe idei inovatoare şi tendinţe fruntaşe în industria securităţii informaţiilor, sunt în continuare recunoscute la nivel internaţional ca cel mai bun software în securitatea internetului. Organizaţiile independente care ne recompensează rezultatele remarcabile prin numeroase premii şi certificări sunt: Av-Test.org, Virus Bulletin, ICSA Lab, Checkmark, PC World Top 100, acestea fiind doar câteva.

Bitdefender face tot posibilul să dezvolte constant tehnologiile utilizate pentru a fi mereu cu un pas înainte şi pentru a oferi clienţilor cea mai bună rată de detecţie combinată cu performanţă şi aplicabilitate flexibilă.