Conferinţe
DESPRE EVENIMENT

Meet the CEO

Meet the CEO este un eveniment cu frecventa lunara, la care participa un numar de circa 20 de invitati.

Evenimentul consta in intalnirea unora dintre cei mai reprezentativi CEO ai comunitatii de business din Romania, acestia impartasind din experienta lor participantilor.

Intalnirile au ca scop schimbul de informatii, sfaturi si idei de la oameni cu experienta pe acest nivel. Intalnirile au loc seara si sunt moderate de un redactor specializat BUSINESS Magazin, intr-un cadru informal, ce permite schimbul direct de idei, impartasirea experientelor si networking-ul.

Concluziile discutiilor purtate sunt reflectate editorial in urmatoarea editie a BUSINESS Magazin

 

Afla ce inseamna sa dezvolti si sa conduci un business in IT, una din cele mai dinamice si mai competitive industrii ale momentului.

 

Bogdan Padiu, CEO TeamNet

 

Inventivitate romaneasca, proiecte internationale si o viziune despre evolutia tehnologiei informatiei.

 

Despre TeamNet

De la infiintarea in anul 2001 si pana in prezent, TeamNet este una dintre cele mai importante companii pe piata integratorilor de sisteme informatice din Romania.

TeamNet are un portofoliu foarte divers, care include proiecte de GIS, Big Data, hardware, proiecte de integrare de sisteme, dar si dezvoltare la cheie pentru clienti din administratie, transporturi, mediu, sanatate sau agricultura. Calitatea este numitorul comun care defineste oamenii, tehnologiile, solutiile si serviciile oferite de catre TeamNet.

Compania are sedii in Bucuresti, Iasi, Ploiesti, Bruxelles, Chisinau si doua locatii partenere in Belgrad si Ankara.

Cei 12 ani de excelenta in domeniul afacerilor IT se reflecta in indicatorii cheie de performanta ai companiei. Cifra de afaceri a grupului TeamNet atingea 34 milioane EUR la sfarsitul anului 2011. In 2012, TeamNet a fost inclus, pentru al cincilea an consecutiv, in topul Deloitte Technology Fast 50 Central Europe, top ce ierarhizeaza competitorii in functie de rata de crestere a veniturilor. Odata cu cresterea numarului de proiecte, TeamNet si-a extins si echipa astfel ca, in prezent, compania are 600 de angajati.

TeamNet este, de asemenea, printre putinele companii private din Romania care a fost implicata in cercetarea de avangarda in cadrul Programului Cadru 6 al Comisiei Europene. Prin implicarea in dezvoltarea de solutii integrate in proiectele finantate in cadrul programelor europene (PHARE, ISPA) si Banca Mondiala, TeamNet si-a consolidat pozitia de furnizor de solutii la standarde europene.

De-a lungul timpului, compania a dobandit o reputatie solida, avand parteneri puternici precum Microsoft, Oracle, IBM si alti jucatori importanti in piata IT din Europa.