Conferinţe
DESPRE EVENIMENT

Meet the CEO este un eveniment cu frecventa lunara, la care participa un numar de circa 20 de invitati.

Evenimentul consta in intalnirea unora dintre cei mai reprezentativi CEO ai comunitatii de business din Romania, acestia impartasind din experienta lor participantilor.

Află mai multe
INVITAT SPECIAL
Ondrej Safar
Country Manager, Grupul CEZ în România

Inginer electrotehnist, absolvent al Universităţii Tehnice din Praga, Ondrej Safar este un bun cunoscător al pieţelor de energie din Balcani. În ultimii 3 ani şi jumătate, dl. Safar a condus Sepaş Enerji, companie turcă membră a Grupului CEZ, anterior coordonând operaţiuni ale grupului in Bulgaria şi România.

 

S-a alăturat echipei CEZ în aprilie 2004. În noiembrie 2005, lua drumul Olteniei pentru a se alătura colegilor din Grupul CEZ în România. În cadrul unui mandat de 7 ani, s-a ocupat de construcţia propriu-zisă a Parcului Eolian Fântânele-Cogealac, dar şi de managementul facilităţilor de producere a energiei regenerabile - hidro şi eoliană sau de coordonarea CEZ Vânzare.

 

Începând cu 1 august 2018, Ondrej Safar a preluat activitatea CEZ in Romania, devenind noul Country Manager si Presedintele Directoratului CEZ Romania.

 

Sponsori