Conferinţe
DESPRE EVENIMENT

Meet the CEO

Meet the CEO este un eveniment cu frecventa lunara, la care participa un numar de circa 20 de invitati.

Evenimentul consta in intalnirea unora dintre cei mai reprezentativi CEO ai comunitatii de business din Romania, acestia impartasind din experienta lor participantilor.

Intalnirile au ca scop schimbul de informatii, sfaturi si idei de la oameni cu experienta pe acest nivel. Intalnirile au loc seara si sunt moderate de un redactor specializat BUSINESS Magazin, intr-un cadru informal, ce permite schimbul direct de idei, impartasirea experientelor si networking-ul.

Concluziile discutiilor purtate sunt reflectate editorial in urmatoarea editie a BUSINESS Magazin.

 

  Andre Vivan da Silva

General Manager, GSK România

Andre Vivan da Silva este General Manager al GSK România.

În mandatul său, preluat la 1 septembrie 2016, Andre conduce echipa de management GSK România cu obiectivul de a păstra competitivitatea şi performanţa la nivel local şi de a continua alinierea strategiei la grupul GSK, una dintre cele mai mari companii farmaceutice din lume.

Prezentă de peste 25 de ani în România, GSK promovează progresul în domeniul îngrijirii sănătăţii locuitorilor acestei ţări şi contribuie prin ativitatea sa la îmbunătăţirea speranţei de viaţă şi a calităţii vieţii românilor, ajutându-i să realizeze mai multe, să se simtă mai bine şi să trăiască mai mult.

Andre Vivan da Silva are o experienţă vastă şi o înţelegere profundă a industriei farmaceutice şi a business-ului GSK.  

Înainte de ocupa poziţia de General Manager, Andre a deţinut funcţia de vicepreşedinte Primary Care şi Commerical Operations în Italia. S-a alăturat echipei GSK în 2009, ca Specialty Business Unit Director, în Brazilia. În 2012, a fost numit Head of Academy, Commercial Excellence EMA, conducând divizia regională de Operational Planning, Sales şi Launch Excellence din Londra, iar în 2013 a fost numit Head of Business Planning, China.

Andre Vivan are un master în Administrarea Afacerilor Internaţionale la Universitatea Bournemouth UK. Andre Vivan este din Brazilia şi a venit în România împreună cu soţia şi fiica sa.