Conferinţe
DESPRE EVENIMENT

Meet the CEO

30 de ani petrecuti in cadrul Grupului ING si doua mandate de succes in Romania

 

Bram Boon, CEO ING Asigurari de Viata Romania

 

Meet the CEO te invita sa il cunosti pe omul care si-a dedicat cariera unei singure companii si s-a indragostit iremediabil de Romania.

Te vom lasa timp de doua ore pe maini bune, asa cum si Bram a lasat liderul pietei de asigurari de viata din Romania pe mainile a doi CEO romani carora le-a fost mentor.

 

Despre ING Asigurari de Viata

Devenit lider al pietei locale la doi ani de la infiintare, ING Asigurari de Viata si-a consolidat de-a lungul timpului aceasta pozitie, avand la sfarsitul primului trimestru al anului 2013 o cota de piata de 32,48%*.

Cu un capital social de 94.691.626 lei RON, ING Asigurari de Viata este cea mai puternic capitalizata companie de pe piata asigurarilor, ocupand primul loc si din punctul de vedere al atragerii de noi clienti.

Odata cu implementarea reformei pensiilor, ING Asigurari de Viata a adaugat in portofoliul sau doua fonduri de pensii facultative: ING Activ si ING Optim. Pe segmentul pensiilor facultative, ING are o cota de piata de 46,57%**

Marja de solvabilitate disponibilă a ING Asigurări de Viaţă este cu 162% mai mare decât nivelul minim cerut de lege, iar activele lichide cu 479% mai mari decât nivelul minim cerut, reconfirmând stabilitatea financiară a companiei.

 

Despre Meet the CEO

Meet the CEO este un eveniment cu frecventa lunara, la care participa un numar de circa 20 de invitati.

Evenimentul consta in intalnirea unora dintre cei mai reprezentativi CEO ai comunitatii de business din Romania, acestia impartasind din experienta lor participantilor.

Intalnirile au ca scop schimbul de informatii, sfaturi si idei de la oameni cu experienta pe acest nivel. Intalnirile au loc seara si sunt moderate de un redactor specializat BUSINESS Magazin, intr-un cadru informal, ce permite schimbul direct de idei, impartasirea experientelor si networking-ul.

Concluziile discutiilor purtate sunt reflectate editorial in urmatoarea editie a BUSINESS Magazin