Conferinţe
DESPRE EVENIMENT

Meet the CEO ING Bank România

Meet the CEO este un eveniment cu frecventa lunara.

Evenimentul consta in intalnirea unora dintre cei mai reprezentativi CEO ai comunitatii de business din Romania, acestia impartasind din experienta lor participantilor.

Intalnirile au ca scop schimbul de informatii, sfaturi si idei de la oameni cu experienta pe acest nivel. Intalnirile au loc seara si sunt moderate de un redactor specializat BUSINESS Magazin, intr-un cadru informal, ce permite schimbul direct de idei, impartasirea experientelor si networking-ul.

Concluziile discutiilor purtate sunt reflectate editorial in urmatoarea editie a BUSINESS Magazin.

--------------------------------------------------------------------------

Mihaela Bîtu, CEO, ING Bank România
 
 
Mihaela Bîtu a preluat rolul de CEO al ING Bank România în iulie 2019. Anterior a ocupat poziţia de Head of Wholesale Banking şi Director Adjunct. În acest rol, a condus divizia responsabilă cu afacerile derulate de ING cu clienţii corporativi mari şi instituţiile financiare, incluzând gestionarea portofoliului de produse şi deservirea clienţilor. Începând din mai 2018, ea este şi membru al Consiliului Director al Asociaţiei Române a Băncilor.
 
Mihaela s-a alăturat băncii ING în 1995 că management trainee, la scurt timp după ce grupul ING şi-a început activitatea în România. În ultimii 24 de ani, ea şi-a dezvoltat o carieră de succes în cadrul ING, în principal în domeniul Wholesale Banking, îndeplinind o varietate de roluri, care au implicat managementul relaţiilor cu clienţii, derularea numeroase tranzacţii din ariile M&A, pieţe de capital, creditare, precum şi coordonarea de echipe şi proiecte complexe, local şi internaţional.  
 
De asemenea, a încheiat cu succes două mandate internaţionale, cea mai recentă în perioada 2008-2010, în calitate de Head of General Lending Products pentru Europa Centrală şi de Est, în cadrul ING Olanda. Înainte, între 1999-2000, a îndeplinit un stagiu internaţional ca membru al echipei Corporate Finance Central & Eastern Europe din cadrul ING Marea Britanie.
 
Pregătirea sa educaţională include un MBA de la Şcoala de Management din Bucureşti (în asociere cu Universite du Quebec a Montreal) absolvit summa cum laudae, şi o diplomă de licenţă în finanţe de la Academia de Studii Economice din Bucureşti.
 
Mihaela este căsătorită şi mamă a doi copii, un băiat şi o fată. Este motivată de provocări şi apreciază experienţele noi şi diverse, atât în carieră cât şi în viaţa personală.
 
---- 
 
ING Bank România este parte a ING Group, instituţie financiară internaţională globală, care oferă servicii bancare unui număr de peste 38,8 de milioane de clienţi individuali, companii sau instituţii din peste 40 de ţări.  
 
Înfiinţată în 1994, ING Bank România este în prezent o bancă universală, oferind produse şi servicii pentru peste 1,6 milioane de clienţi – companii mari şi mici, instituţii financiare, mici antreprenori şi persoane fizice. ING Bank România este a patra bancă în top 10 bănci locale conform activelor şi singura bancă cu creştere organică, fără achiziţii de portofolii de clienţi sau alte bănci. 
Misiunea ING este aceea de a-i susţine pe oameni să fie cu un pas înainte, în viaţă şi în afaceri. 
 

Evenimentul poate fi vizualizat pe site-urile www.zf.rowww.businessmagazin.ro, cat si pe Facebook:

https://www.facebook.com/ZIARULFINANCIAR/

 
Parteneri oficiali
Parteneri oficiali