Conferinţe
DESPRE EVENIMENT

Meet the CEO

Meet the CEO este un eveniment cu frecventa lunara, la care participa un numar de circa 20 de invitati.

Evenimentul consta in intalnirea unora dintre cei mai reprezentativi CEO ai comunitatii de business din Romania, acestia impartasind din experienta lor participantilor.

Intalnirile au ca scop schimbul de informatii, sfaturi si idei de la oameni cu experienta pe acest nivel. Intalnirile au loc seara si sunt moderate de un redactor specializat BUSINESS Magazin, intr-un cadru informal, ce permite schimbul direct de idei, impartasirea experientelor si networking-ul.

Concluziile discutiilor purtate sunt reflectate editorial in urmatoarea editie a BUSINESS Magazin

 

Emilia Bunea, CEO, Metropolitan Life

va vorbi despre managementul international cu suflet romanesc

 

Despre Emilia Bunea

Emilia Bunea este, incepand cu 1 iulie 2014, Chief Executive Officer al Metropolitan Life, compania de asigurari de viata cu cea mai mare profitabilitate in piata locala, numarul 1 in asigurari de accident si imbolnavire si al doilea cel mai mare asigurator de viata din Romania.

Anterior acestei numiri, Emilia Bunea a detinut functia de Chief Financial Officer la ING Group, segmentul ING Asigurari Europa, in sediul central din Amsterdam. Cariera sa cu ING a inceput in anul 2007, cand s-a alaturat ING in pozitia de CFO pentru operatiunile de asigurari de viata si pensii private, ulterior fiind desemnata Chief Executive Officer al ING Pensii. Anterior experientei in cadrul ING, Emilia a ocupat pozitii ca Director General Adjunct si CFO la Interamerican Group (in prezent Eureko Romania) in perioada 2000 - 2007 si roluri executive in cadrul companiilor Capital Securities si Comtel Rom.

Emilia detine o certificare CFA (Chartered Financial Analyst) din partea CFA Institute U.S., un Executive MBA la Universitatea Washington, Seattle, si un BA in Inginerie Software la Facultatea de Automatica Bucuresti.

 

Metropolitan Life in Romania:

  • numarul 1 in asigurari garantate – accidente si imbolnavire
  • numarul 2 in piata de asigurari de viata, cu 16% cota de piata
  • 15 ani de activitate in piata de asigurari de viata locala
  • 2 milioane de clienti beneficiaza de asigurari de viata sau pensii private obligatorii oferite de companiile noastre