Conferinţe
DESPRE EVENIMENT

Meet the CEO OTP Bank Romania

Meet the CEO este un eveniment cu frecventa lunara.

Evenimentul consta in intalnirea unora dintre cei mai reprezentativi CEO ai comunitatii de business din Romania, acestia impartasind din experienta lor participantilor.

Intalnirile au ca scop schimbul de informatii, sfaturi si idei de la oameni cu experienta pe acest nivel. Intalnirile au loc seara si sunt moderate de un redactor specializat BUSINESS Magazin, intr-un cadru informal, ce permite schimbul direct de idei, impartasirea experientelor si networking-ul.

Concluziile discutiilor purtate sunt reflectate editorial in urmatoarea editie a BUSINESS Magazin.

--------------------------------------------------------------------------

Gyula Fatér

Executiv cu 30 de ani experienţă internaţională în industria financiară şi de capital, leader şi CEO OTP Bank România începând din iunie 2019.

A condus cu succes start-up-uri şi bănci de top din Europa Centrală şi de Est. În perioada 1992 şi 2000 a fost CEO al Europool Investment Fund Management, iar în anul 2000 s-a alăturat Budapest Bank Group, în calitate de CEO al Budapest Fund Management, funcţie pe care a îndeplinit-o până în 2014. Între anii 2006 - 2009 a fost responsabil de supravegherea regională a opt ţări, în calitate de Manager de Capital şi Investiţii, iar din 2009 a asigurat şi managementul produselor de retail la Budapest Bank.

 

OTP Bank România, subsidiară a OTP Group, este un furnizor integrat şi auto-finanţat de servicii financiare. Cu o abordare definită prin responsabilitate, angajament şi profesionalism, OTP Bank România înţelege nevoile clienţilor şi contextul actual al pieţei şi este un partener de încredere în furnizarea de servicii financiare. Banca ocupă locul 9, în funcţie de active, în clasamentul jucătorilor bancari din România, din decembrie 2018. 
 
OTP Group are peste 70 de ani de activitate în sectorul financiar din Europa Centrală şi de Est, în timp ce subsidiara din România a acumulat 16 ani de prezenţă de piaţa locală. Promovând inovaţia, creşterea stabilă şi servicii financiare integrate, OTP Group a devenit un jucător dominant pe piaţa Europei Centrale şi de Est şi este considerat un grup bancar important chiar şi la scară europeană. Comunitatea de aproximativ 40 de mii de angajaţi deserveşte zilnic peste 16 milioane de clienţi, în 11 ţări. 
 

 

 

 

Parteneri oficiali
Parteneri oficiali