Conferinţe
DESPRE EVENIMENT

Meet the CEO

Meet the CEO este un eveniment cu frecventa lunara, la care participa un numar de circa 20 de invitati.

Evenimentul consta in intalnirea unora dintre cei mai reprezentativi CEO ai comunitatii de business din Romania, acestia impartasind din experienta lor participantilor.

Intalnirile au ca scop schimbul de informatii, sfaturi si idei de la oameni cu experienta pe acest nivel. Intalnirile au loc seara si sunt moderate de un redactor specializat BUSINESS Magazin, intr-un cadru informal, ce permite schimbul direct de idei, impartasirea experientelor si networking-ul.

Concluziile discutiilor purtate sunt reflectate editorial in urmatoarea editie a BUSINESS Magazin.

 

  Ionuţ Simion 

Country Managing Partner PwC România
 
Ionuţ Simion este Country Managing Partner al PwC România, coordonând o echipă de peste 650 de profesionişti, incluzând 19 parteneri, în 3 linii de servicii – Audit, Consultanţă Fiscală şi Juridică, şi Consultanţă pentru Management şi Tranzacţii. Totodată, este membru în Consiliul de Conducere al PwC în regiunea Europei de Sud-Est. 
 
Ionuţ este absolvent al Academiei de Studii Economice din Bucureşti, unde deţine şi un doctorat în Economie.
Ionuţ este unul dintre cei mai cunoscuţi consultanţi fiscali din România şi a fost timp de 6 ani liderul Comitetului de Taxe al Amcham.  În prezent este vicepreşedinte al Camerei Consultanţilor Fiscali din România. 
 
În plus, Ionuţ a fost Preşedinte al AmCham în perioada 2016-2017. Din această poziţie, el a fost implicat în discuţiile şi negocierile purtate cu autorităţile române pe marginea mai multor iniţiative legislative cu impact asupra mediului de afaceri din România. Totodata, Ionuţ a coordonat în 2016 elaborarea unui document complex de politici publice – Priorităţi pentru România – care conţine propuneri de măsuri concrete în toate sectoarele cheie pentru dezvoltarea României. 
 
Ionuţ Simion este unul dintre pionierii domeniului preţurilor de transfer din România. Înainte de a deveni Country Managing Partner, Ionuţ a fost timp de 8 ani liderul echipei de Preţuri de Transfer din cadrul PwC Europa Centrală şi de Est, precum şi membru asistent al Forumului Mixt de Preţuri de Transfer al Uniunii Europene. 
 
Ionuţ Simion a susţinut în ultimii ani cursuri de fiscalitate atât la Academia de Studii Economice, cât şi la Facultatea de Drept a Universităţii Bucureşti, fiind printre iniţiatorii primelor programe de master în fiscalitate din România.  
 
Totodată, Ionuţ Simion este membru în boardul Romanian American Foundation (RAF), organizaţie a cărei misiune este să promoveze şi să consolideze condiţiile necesare unei economii de piaţă sustenabile şi unei societăţi democratice, prin susţinerea a diverse proiecte legate de societatea civilă, educaţie şi ecoturism.