Conferinţe
  Meniu
Parteneri oficiali
PARTENER BRONZE PARTENER BRONZE PARTENER BRONZE PARTENER PARTENER
Share event
DESPRE EVENIMENT

O noua ordine: Cum isi joaca Romania cartile in actualul context energetic regional?

    Evenimentele de la inceputul acestui an au generat surprize de proportii pentru piata energetica locala, aratand inca o data nevoia ca Romania sa-si stabileasca propriile obiective in sectorul energetic.

    Criza ruso-ucraineana inca nu a produs efecte pe piata locala, dar iarna abia acum isi intra in drepturi. Italienii de la Enel au decis sa plece din Romania dupa ce si-au construit cea mai puternica prezenta privata pe distributia si furnizarea de energie. Este cazul sa cumpere statul?

    In cateva luni, Romania va sti cu siguranta cat gaz este in Marea Neagra, dar deja zvonurile privind destinatia finala a acestei resurse au inceput sa circule. Redeventele sunt inca un subiect pe masa. Consumul de energie continua sa scada, dar exporturile au dovedit ca sunt solutia salvatoare pentru producatorii interni.

    Intr-o piata mai agitata ca niciodata, Ziarul Financiar continua seria dezbaterilor energetice printr-un eveniment cu tema: O noua ordine: cum isi joaca Romania cartile in actualul context energetic regional?   

    Ca de fiecare data, ne propunem sa avem alaturi de noi elita pietei de energie, sa interactionam cu oamenii care conduc afacerile din energie, dar si cu cei care ar trebui sa aiba grija ca potentialul energetic al Romaniei sa nu mai fie doar o sintagma golita de continut.