Conferinţe
DESPRE EVENIMENT
Ziarul Financiar va multumeste pentru participare!
Raportul efectuat in premiera pentru Romania, conţine informaţii detaliate privind antreprenorii locali. Evenimentul, organizat împreună cu PwC, va aduce la aceeasi masă autoritatile fiscale, consultantii economici si antreprenorii, pentru a cauta impreuna cele mai bune modalitati de stimulare a economiei actuale.
Avand in vedere dezvoltarea mediului antreprenorial din aceasta zona, in special din domeniul IT, in cadrul conferintei se va vorbi despre rolul pe care il joaca antreprenorii si afacerile de familie in dinamizarea economiei. Vor fi, de asemenea, numite si discutate caracteristicile si tendintele afacerilor de familie din Romania.
In cadrul acestei conferinţe, Ziarul Financiar isi propune sa obtină un grad mai mare de interactiune cu invitatii sai, fiind o bună oportunitate pentru intalnirea cu cei mai importanţi antreprenori, atat din orasul Cluj,cat si din intreaga regiune Transilvania.
In cadrul evenimentului va fi lansat raportul PwC family Business Survey, un studiu realizat la nivel global in randul antreprenorilor si afacerilor de familie si prezentat pentru prima data in Romania

Află mai multe
TEME DE DISCUTIE

Ce rol joaca antreprenorii si afacerile de famiie in dinamizarea economiei?

Care sunt caracteristicile si tendintele afacerilor de familie din Romania?

Află mai multe