Conferinţe
DESPRE EVENIMENT

Scurgeri de informaţii, furt de date, hackeri. Pot fi o realitate? Principalele riscuri de securitate şi strategii de gestionare a lor.

În contextul în care din ce în ce mai multe companii aleg să ofere doar telefoane de tip smartphone angajaţilor lor, sau aceştia din urmă deţin un astfel de dispozitiv şi doresc folosirea lui şi în interes de serviciu, numărul utilizatorilor cu acces mobil la resursele informaţionale interne ale companiei este într-o continuă creştere.

În absenţa unor măsuri de management şi control a acestora, pot riscurile asociate acestor echipamente perturba activitatea unei companii? Care sunt modalităţile recomandate de gestionare a smartphone-lor?

Reprezentanţi de top ai BlackBerry, cât şi ai companiilor din domeniul energiei, bancar, audit & consultanţă financiară, IT, asigurări, auto vor dezbate soluţiile de securitate pentru protecţia informaţiilor, securitatea sistemelor IT din organizaţii, cât şi riscurile la care sunt supuse companiile, în cazul utilizatorilor cu access la sistemele informaţionale ale companiei de pe un smartphone.

Conferinţa va introduce un concept inovator, îmbinând sesiunile de keynote cu o demonstraţie live, prin care un hacker va demonstra cum poate fi accesat un telefon.