Conferinţe
DESPRE EVENIMENT

Solutii de dezvoltare a IMM-urilor

Ziarul Financiar va multumeste pentru participarea la conferinta Solutii de dezvoltare a IMM-urilor!

 

Anii de criză au şters din economie 135.000 de afaceri mici şi mijlocii, iar falimentul lor a lăsat fără locuri de muncă 385.000 de angajaţi, dar  in ciuda contextului economic extrem de dificil microintreprinderile si companiile mijlocii au ramas un stalp de baza al businessului romanesc generand afaceri de 100 de miliarde de euro cu aproape 2.5 milioane de salariati.

Comertul onlline, IT-ul, sectoarele de nisa din servicii sau productie, dar si agricultura sau energia verde sunt pariurile tinerilor antreprenori care au pus pe hartie un plan de afaceri si care asteapta mai multa flexibilitate din partea bancilor sau politici corente venite din partea statului.

Rolul afacerilor mici şi mijlocii devine din ce în ce mai important pentru ca România să aibă un model economic sustenabil, bazat pe încurajarea antreprenoriatului local.
 
ZIARUL FINANCIAR aduce la masa discuţiilor oficiali guvernamentali şi proprietari de IMM-uri, pentru o analiză a dificultăţilor cu care se confruntă micii antreprenori, dar şi pentru a identifica cele mai bune soluţii de finanţare a IMM-urilor.