Conferinţe
DESPRE EVENIMENT

VentureConnect, proiect ce a pornit în 2010 din nevoia de a facilita contactul direct dintre investitori şi antreprenorii din domeniile IT/Tehnologie/Online, este prima iniţiativă de pitching organizată pentru comunitatea locală.

Următoarea întâlnire este stabilită pentru 5 noiembrie, la Grand Cinema Digiplex, în parteneriat cu Ziarul Financiar.

Din 2012, VentureConnect a evoluat de la un eveniment bi-anual de tip match-making antreprenor-investitor la o întreagă platformă de sprijin pentru antreprenori prin diverse programe de mentorat şi o comunitate digitală de business-angels.

Până în prezent, prin intermediul VentureConnect s-au finalizat două investiţii semnificative: în 2011 proiectul www.tjobs.ro, platformă de recrutare online ce a atras finanţare din partea lui Andreas Cser (business-angel Fraser Finance), Alexis Bonte şi  Fundaţia Post-Privatizare, iar BITTNET Systems (http://www.bittnetsystems.ro/), lider de piaţă în sectorul de Network Training din România, a anunţat primirea unei investiţii din partea lui Răzvan Căpăţînă, business-angel român.

Întâlnirea din 5 noiembrie propune un nou concept, evenimentul va include două sesiuni de pitch: prima parte este gândită pentru companiile early-stage în căutarea unei investiţii seed, în cea de-a doua parte urmând prezentările companiilor mai mature ce au nevoie de o infuzie de capital mai substanţială.

Antreprenorii ce doresc să participe la eveniment şi să îşi prezinte business-ul în faţa a peste 40 de investitori din România şi regiune îşi pot depune proiectele până pe 18 octombrie 2013 accesând website-ul www.ventureconnect.ro.


                                         Aplică acum!