Conferinţe
DESPRE EVENIMENT

ZF TOP TRANZACTII 2022

Activitatea de fuziuni şi achizitii măsoară cel mai bine gradul de interes al investitorilor străini pentru economia unei ţări, dar poate fi considerată şi un barometru pentru gradul de maturitate al companiilor locale.

Cu cât economia merge mai bine iar companiile sunt mai solide, cu atât investitorii, fie că este vorba despre cei financiari sau strategici, vor fi mai interesaţi să cumpere, iar piaţa se va dezvolta.

Peste 500 de tranzacţii prezentate în 16 ani.

Sute de miliarde de euro tranzactionaţi.

Cele mai mari case de avocatură. Cei mai activi consultanţi.

Poveşti nespuse din spatele tranzacţiilor de succes.

 

Ajuns la cea de-a 16-a ediţie, evenimentul Top Tranzacţii aduce la aceeaşi masă cei mai importanţi jucători din domeniul fuziunilor şi achiziţiilor, respectiv vânzători, cumpărători, avocaţi, consultanţi sau bancheri de investiţii.

Piaţa de fuziuni şi achiziţii este aşteptată să crească şi în acest an, după un 2021 efervescent, în pofida presiunilor inflaţioniste şi a confictului de la graniţă care îşi pune la rândul său amprenta asupra businessului românesc şi european deopotrivă.

Astfel, în ceea ce priveşte 2022, deşi bani se vor scumpi şi există mai multe semne de îngrijorare, cei mai mulţi executivi şi antreprenori sunt optimişti. România rămâne atractivă atât pentru investitorii strategici, cât şi pentru cei financiari, aceştia având în continuare oportunităţi semnificative de consolidare.

 

Parteneri oficiali
Parteneri oficiali