Conferinţe
  Meniu
Parteneri oficiali
PARTNER PARTENER Partener PARTENER
Share event
TEME DE DISCUŢIE

ZIARUL FINANCIAR vă invită la Videoconferinta ZF It Generation 2021- 16 decembrie pentru a dezbate următoarele teme

Câţi specialişti în IT are acum România şi în ce tip de proiecte sunt implicaţi?
 
De ce va fi nevoie de 600.000 de specialişti în IT în economia locală în 2025? De unde va veni cererea? Pe ce se bazează aceste estimări?
 
La câţi specialişti în IT ar putea ajunge România în 2025 dacă nu va schimba nimic în modul în care abordează această provocare?
 
Care ar fi consecinţele economice ale unei crize de specialişti în IT în următorii ani, dacă firmele non-IT nu vor găsi angajaţi cu competenţe digitale?
 
Ce rol pot juca programele de skilling în rezolvarea acestei provocări de a creşte numărul de români cu competenţe digitale?
 
Ce programe a derulat până acum Microsoft în această direcţie, de creştere a numărului de oameni cu competenţe digitale?
 
De ce tip de competenţe digitale va fi nevoie în România în 2025? În ce măsură se pot obţine aceste competenţe prin skilling (reskilling, upskilling)?
 
Cum se pot implica firmele private în rezolvarea acestor provocări prin intermediul programelor de skilling?
 
Ce poate şi ce ar trebui să facă statul pentru a sprijini aceste eforturi de creştere a numărului dr români cu competenţe digitale? În ce măsură se pot obţine fonduri prin PNRR pentru aceste eforturi?
Parteneri oficiali
Parteneri oficiali