Conferinţe
  Meniu
Parteneri oficiali
PARTENER PRINCIPAL PARTENER SILVER PARTENER GOLD PARTENER PRINCIPAL PARTENER PRINCIPAL PARTNER PARTENER PARTENER BRONZE PARTENER PRINCIPAL PARTENER PARTENER PARTENER SILVER PARTENER PARTENER PARTENER PARTENER BRONZE PARTENER SILVER PARTENER
Share event
TEME DE DISCUŢIE

ZIARUL FINANCIAR vă invită la Videoconferinta ZF Retail 2021 pentru a dezbate următoarele teme

Cum arată viitorul comerţului? Este el un mix echilibrat de online şi offline sau domină unul dintre segmente? Ar putea online-ul să devină principalul canal de vânzări sau magazinele offline sunt mai mult decât un spaţiu, sunt un loc de socializare?

Cheia fidelizării consumatorilor este specializare tot mai mare a formatelor sau din contră se caută “magazine cu de toate pentru toţi”? Ce şansă au micii comercianţi să reziste pe o piaţă unde marile nume încep să îşi completeze oferta cu noi şi noi categorii de produse?

Ce contează pentru un consumator care merge la cumpărături? Se vorbeşte tot mai mult despre orientarea consumatorilor către branduri româneşti şi producători locali pe de-o parte. Pe de alta, sustenabilitatea şi povestea unui business cântăresc mai mult decât înainte, deşi preţul continuă să rămână important.

Vor rămâne centrele comerciale şi mallurile în viitor principala destinaţie de cumpărături a românilor, deşi pandemia a dus la o scădere drastică a traficului acestora în 2020 şi la început de 2021?

Ce înseamnă pentru comerţul alimentar actuala pandemie? Ce lecţii au învăţat jucătorii din comerţul alimentar din situaţia actuală?

Ar putea pandemia să schimbe şi pe viitor comportamentul de consum? În ce fel? Ar putea consumatorul să devină mai precaut sau mai orientat către economisire?

Cum pot brandurile româneşti să capitalizeze actuala criză şi să iasă câştigătoare? Cât contează pentru consumator eticheta „made in RO”?

Cum va arăta retailul non-food după Covid-19? Când putem vorbi de o posibilă revenire? Pentru ce industrii va fi 2021 un an bun?

 

 

Parteneri oficiali
Parteneri oficiali