Conferinţe
DESPRE EVENIMENT

Cum finanţăm, construim şi operăm clădiri sustenabile

 

Economia verde nu mai este doar un concept pentru viitor, ci o realitate a zilei de azi. De la clădirile în care lucrăm, locuim sau ne facem cumpărăturile, până la sursa de energie pentru becul pe care îl aprindem în fiecare seară, toate ne privesc şi ne afectează.

Piaţa imobiliară trece prin transformări majore, mai ales că, de la începutul anului 2021, a intrat în vigoare conceptul nZEB (nearly zero-energy building), adică standardul care prevede ca imobilele ce se vor construi de acum înainte să aibă consum de energie aproape de zero.

Interesul pentru „verde” în real-estate exista şi până acum, însă Green Deal a accelerat lucrurile. Cum construim aceste clădiri care schimbă standardele, cum le operăm, ce instrumente de finanţare există pentru astfel de investiţii, care este impactul cerinţelor de mediu asupra materialelor de construcţii, cum reducem poluarea din oraşe cauzată de construcţia de clădiri?

Sunt câteva dintre temele pe care le vom dezbate în cadrul videoconferinţei „Economia verde – Cum finanţăm, construim şi operăm clădiri sustenabile?”.

 

 

Află mai multe
SPEAKERI
Parteneri oficiali
Parteneri oficiali