Conferinţe
DESPRE EVENIMENT

Evenimentul Branduri Româneşti se transforma in video-conferinta Branduri româneşti pentru revenirea economiei. Cum s-au reinventat companiile pentru a merge mai departe.

Pentru ca prioritatea in prezent este sanatatea si siguranta noastra, a tuturor, Ziarul Financiar va transforma evenimentul Branduri româneşti in video-conferinta, in cadrul acesteia urmand a se aborda teme de discutie actualizate pornind de la contextul pietei in timp de criza.

In conditiile in care contextul actual nu mai permite realizarea de evenimente si conferinte, Ziarul Financiar, in incercarea de a da in continuare o voce si un canal de comunicare mediului de afaceri, va organiza periodic, pana la revenirea situatiei la normal, o serie de videoconferinte pe teme de actualitate transmise pe platformele online – site si pagini de social media.

Tinand cont de cererea foarte mare de informatie specializata de business din aceasta perioada, acoperirea editoriala oferita prin participarea la videoconferintele ZF vine sa sustina transmiterea mesajelor partenerilor nostri si, prin formatul interactiv, sa faciliteze dialogul cu audienta si alti reprezentanti ai mediului de business.

 

Criza generata de pandemia COVID – 19 a lovit peste noapte in afacerile tuturor companiilor, care trebuie sa se adapteze la noile conditii si la un viitor incert.

Insa nevoie de comunicare a devenit si mai mare. Oamenii, antreprenorii, angajatii si angajatorii vor sa stie ce solutii sunt, cum s-au adaptat companiile la noile conditii, ce se poate face pentru continuarea activitatii.

 

Videoconferinta poate fi vizualizata pe site-ul nostru www.zf.ro, cat si pe Facebook, la adresa: https://www.facebook.com/ZIARULFINANCIAR/


 

 

Află mai multe
SPEAKERI
Raluca Nicolescu
Director Aria IMM , Raiffeisen Bank

.

Radu Ciocoiu
Director Executiv Corporate Banking , Raiffeisen Bank

.

Edvin Abdulachim
director comercial , ALTEX

Edvin Abdulachim coordonează din 2018 activitatea de vânzări ALTEX România către presoanele fizice şi către companii, organizând împreună cu echipa sa activitatea ce ţine de dezvoltarea reţelei de magazine ALTEX, respectiv deschideri, reamenajări, contracte de închiriere.

Pasionat de tehnologie, a absolvit Facultatea de Electronică, Telecomunicaţii şi Tehnologia Informaţiei din cadrul Universităţii Politehnice Bucureşti şi şi-a dezvoltat cariera combinând experienţa obţinută crescând pas cu pas în ALTEX între 2002 şi 2009 ca Retail Manager şi Head of Sales în cadrul Samsung Electronics România între 2009 şi 2018.

Abilităţile interpersonale puternice, capacitatea sa de a transmite în mod elocvent idei complexe şi un instinct bun pentru vânzări susţin accelerarea creşterii profitabile a ALTEX România.

 

Dragoş Petrescu
Preşedinte HORA , Organizaţia Patronală a Hotelurilor şi Restaurantelor din România

.

Sergiu Cadar
CEO , Somproduct

.

Bogdan Pitigoi
Proprietar, Grupul de Firme Tester

Magda Bei
Proprietar , Graphtec Design

.

 

Alexandru Toth
Proprietar, Sandy Impex Oradea

.

Octavian Fanea
CEO , KADRA, furnizor de soluţii integrate pentru sisteme de acces

.

Rareş Florea
country manager, Domeniile Avereşti

.

Mihai Croitoru
Director General , Nicoltana

.

Adrian Cocan
Manager proiect, Laptaria cu Caimac

.

Cosmin Moldovan
director general , Moldovan-Carmangeria Sânnicoară

.

Ioana Romanescu
fondator, Cupcake Philosophy

.

Parteneri oficiali
Parteneri oficiali