Conferinţe
DESPRE EVENIMENT

Evenimentul Branduri Româneşti se transforma in video-conferinta Branduri româneşti pentru revenirea economiei. Cum s-au reinventat companiile pentru a merge mai departe.

Pentru ca prioritatea in prezent este sanatatea si siguranta noastra, a tuturor, Ziarul Financiar va transforma evenimentul Branduri româneşti in video-conferinta, in cadrul acesteia urmand a se aborda teme de discutie actualizate pornind de la contextul pietei in timp de criza.

In conditiile in care contextul actual nu mai permite realizarea de evenimente si conferinte, Ziarul Financiar, in incercarea de a da in continuare o voce si un canal de comunicare mediului de afaceri, va organiza periodic, pana la revenirea situatiei la normal, o serie de videoconferinte pe teme de actualitate transmise pe platformele online – site si pagini de social media.

Tinand cont de cererea foarte mare de informatie specializata de business din aceasta perioada, acoperirea editoriala oferita prin participarea la videoconferintele ZF vine sa sustina transmiterea mesajelor partenerilor nostri si, prin formatul interactiv, sa faciliteze dialogul cu audienta si alti reprezentanti ai mediului de business.

 

Criza generata de pandemia COVID – 19 a lovit peste noapte in afacerile tuturor companiilor, care trebuie sa se adapteze la noile conditii si la un viitor incert.

Insa nevoie de comunicare a devenit si mai mare. Oamenii, antreprenorii, angajatii si angajatorii vor sa stie ce solutii sunt, cum s-au adaptat companiile la noile conditii, ce se poate face pentru continuarea activitatii.

 

Videoconferinta poate fi vizualizata pe site-ul nostru www.zf.ro, cat si pe Facebook, la adresa: https://www.facebook.com/ZIARULFINANCIAR/


 

 

Află mai multe
SPEAKERI
Raluca Nicolescu
Director Aria IMM , Raiffeisen Bank

.

Radu Ciocoiu
Director Executiv Corporate Banking , Raiffeisen Bank

.

Edvin Abdulachim
director comercial, ALTEX

Cu o experienţă de aproape 20 de ani în industria de retail, Edvin Abdulachim coordonează, în calitate de director comercial al Altex România activitatea celor peste 140 de magazine Altex şi Media Galaxy şi contribuie la optimizarea strategiei omnichannel pentru a oferi clienţilor o experienţă de cumpărare cât mai plăcută, atât online, cât şi offline. Domnul Abdulachim a preluat funcţia de director comercial în 2018. Anterior, el a ocupat, timp de 9 ani, funcţia de director de vânzări în cadrul Samsung Electronics România, iar între 2002 şi 2009 a activat tot în cadrul Altex România, în calitate de retail manager

Dragoş Petrescu
fondator, City Grill

.

Sergiu Cadar
CEO , Somproduct

.

Bogdan Pitigoi
Proprietar, Grupul de Firme Tester

Magda Bei
Proprietar , Graphtec Design

.

 

Alexandru Toth
Proprietar, Sandy Impex Oradea

.

Octavian Fanea
CEO , KADRA, furnizor de soluţii integrate pentru sisteme de acces

.

Rareş Florea
country manager, Domeniile Avereşti

.

Mihai Croitoru
Director General , Nicoltana

.

Adrian Cocan
Manager proiect, Laptaria cu Caimac

.

Cosmin Moldovan
director general , Moldovan-Carmangeria Sânnicoară

.

Ioana Romanescu
fondator, Cupcake Philosophy

.

Parteneri oficiali
Parteneri oficiali