Conferinţe
Parteneri
 • Raiffeisen Bank
  Raiffeisen Bank

  Raiffeisen Bank România este parte a Raiffeisen Bank International Group (RBI), compania-mamă  ce are sediul în Viena si care este prezentă pe 15 pieţe din regiunea Europei Centrale şi de Est.

  Raiffeisen Bank S.A. (Banca) a fost înfiinţată în 1997 şi are sediul în Bucureşti. Banca oferă produse şi servicii financiare pentru clienţi persoane fizice, IMM‑uri şi corporaţii, precum şi servicii de investiţii bancare sau de consultanţă financiară, la care se adaugă servicii de gestionare a activelor şi servicii de leasing. Raiffeisen Bank deserveste aproximativ 2 milioane de clienţi persoane fizice, 100.000 de întreprinderi mici şi mijlocii şi peste 5.600 de corporaţii medii şi mari. Banca îşi desfăşoară operaţiunile pe piaţa românească, având 451 de unitati, multiple canale de distribuţie, o reţea ATM şi EPOS şi servicii de Internet Banking, Mobile Banking şi prin telefon.

  Banca şi-a asumat angajamentul de a contribui la dezvoltarea comunităţii în general şi a comunităţilor locale, pe termen lung, alături de parteneri credibili şi responsabili. Strategia Raiffeisen Bank este puternic orientată către susţinerea educaţiei şi a învăţarii, ceea ce o face una dintre companiile cele mai active social din economia românească.

   

Parteneri oficiali
Parteneri oficiali