Conferinţe
  Meniu
Parteneri oficiali
PARTENER Partener PARTENER
Share event
DESPRE EVENIMENT
Ziarul Financiar lansează împreună cu SeedBlink seria de evenimente lunare Startup Radar, în care sunt aduse în atenţia pasionaţilor de hi-tech startup-uri aflate în plină expansiune, ce îşi doresc să ridice runde de finanţare în viitorul apropiat pe platforma de investiţii. Evenimentele se vor desfăşura ca parte a platformei ZF IT Generation, care este dedicată ecosistemului de start-up-uri de tehnologie, şi a cărei misiune este să aducă în prim plan start-up-urile din industria locală de tehnologie şi să descopere cele mai valoroase iniţiative antreprenoriale din acest domeniu - de la software, cloud şi Internet of Things până la aplicaţii mobile sau echipamente, iniţiative care să creeze noua generaţie de milionari din IT ai României.
 
Invitaţii acestei emisiuni, care va avea loc joi, 30 septembrie, începând cu ora 18:00, sunt: 
 
În cadrul conferinţei, transmise în direct pe zf.ro şi pe conturile ZF de pe platformele Facebook şi YouTube, reprezentanţii start-up-urilor vor susţine un pitch - o prezentare a proiectului. Spre deosebire de emisiunea zilnică ZF IT Generation, în cadrul conferinţei Startup Radar invitaţii vor răspunde şi întrebărilor primite live de la audienţă. Întrebările pot fi adresate prin intermediul comentariilor adăugate la postarea de pe platforma Facebook.
 
Participanţii au astfel şansa de a le adresa întrebari fondatorilor despre afacerea lor şi să afle totul despre modelul lor de afaceri, rezultatele lor până în prezent şi planurile lor de extindere.

 

Află mai multe
SPEAKERI
Parteneri oficiali
Parteneri oficiali