Conferinţe
  Meniu
Parteneri oficiali
PARTENER
Share event
DESPRE EVENIMENT

Videoconferinţa Legal & Tax – ediţia a 4-a: Cum gestionează România impactul pandemiei globale asupra economiei locale?

Ziarul Financiar şi Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen (NNDKP) organizează cea de-a patra ediţie a evenimentului anual sub umbrela Legal & Tax. Evenimentul este organizat exclusiv online şi se va desfăşura în intervalul 09.30-11.30.

 

Subiectele care vor fi abordate în cadrul dezbaterilor gravitează în jurul unor problematici cheie pentru companiile din România, generate de contextul economic actual, puternic afectat de criza cauzată de pandemia de COVID-19. 

 

Avocaţii şi consultanţii NNDKP împreună cu invitaţii din cadrul evenimentului îşi propun să răspundă la o serie de întrebări pentru care întregul mediu de afaceri caută soluţii.

Vă aşteptăm la eveniment şi deşi ne-am fi dorit să vă avem alături de noi în sală într-un număr cât mai mare, sperăm că prin această modalitate de desfăşurare virtuală a conferinţei să ajungem la cât mai mulţi dintre dumneavoastră, indiferent de distanţa care ne separă. Este important ca în această perioadă să comunicăm, să ne consultăm, să avem un dialog real pentru că avem convingerea că numai împreună vom identifica cele mai potrivite soluţii de a merge înainte.

 

 

Parteneri oficiali
Parteneri oficiali