Conferinţe
DESPRE EVENIMENT

Ziarul Financiar şi Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen (NNDKP) vă invită la cea de-a 6-a ediţie a conferinţei NNDKP Legal & Tax. Tema evenimentului din acest an este: Care va fi impactul PNRR în economie şi business; care sunt schimbările fiscale şi legislative care vor veni?

Conferinţa îşi propune să fie o platformă de dezbatere între reprezentanţii mediului de business – antreprenori şi consultanţi – pe marginea unor subiecte de interes care vor fi pe agenda publică în perioada următoare. 

Conferinţa NNDKP Legal & Tax îşi propune să fie o platformă de dezbatere între reprezentanţii mediului de business – antreprenori şi consultanţi – pe marginea unor subiecte de interes care vor fi pe agenda publică în perioada următoare. 
 
Temele propuse spre dezbatere vizează aspecte juridice şi fiscale pe care companiile din România trebuie să le aibă în vedere pe final de 2021 şi în perspectiva anului 2022, fiind subsumate subiectului central al Planului Naţional de Redresare şi Rezilienţă (PNRR). În cadrul conferinţei vom analiza impactul pe care l-ar putea avea programele care urmează a fi implementate prin PNRR asupra unor domenii cu o importanta semnificativa pentru Romania, ca de exemplu cel al serviciilor medicale, sau asupra reformei profunde a administrării fiscale.
 

În prima parte a evenimentului, sub tema-umbrelă “PNRR pe înţelesul tuturor”, avocaţii şi consultanţii NNDKP, împreună cu invitaţii lor, îşi propun să răspundă la o serie de întrebări relevante.

Cea de-a doua parte a evenimentului, intitulată “Final de an 2021 sub impactul modificărilor şi trendurilor în fiscalitate”, propune o agendă cu un caracter preponderent tehnic.

 
Evenimentul este organizat online, se va desfăşura în intervalul 09:30-12:30 şi va fi transmis live pe ZF.ro şi pe pagina de Facebook a ZF (disponibilă aici).
 

 

Află mai multe
Parteneri oficiali
Parteneri oficiali