Conferinţe
  Meniu
Parteneri oficiali
PARTNER PRINCIPAL
Share event
DESPRE EVENIMENT

Videoconferinţa BUGET 2021 – CUM PREGATIM VIITORUL? CUM REZOLVAM ECUATIA DE BUSINESS A ANULUI CE VINE?

BUGET 2021 – CUM PREGATIM VIITORUL? CUM REZOLVAM ECUATIA DE BUSINESS A ANULUI CE VINE?
 
La sase luni de la izbucnirea celei mai mari crize de sanatate, din economie si societate de la al doilea razboi mondial incoace, exista o SINGURA CERTITUDINE: ca de acum inainte lumea va fi guvernata de INCERTITUDINE.

Aparent, la debutul pandemiei, in martie 2020, aproape toti se gandeau ca perioada dificila care urma va fi doar pentru 2-3 luni, maximum pina in toamna anului 2020. Lovitura a fost neasteptata si puternica, dar ETERNIZAREA IMPREVIZIBILITATII situatiei este de fapt adevarat lovitura.

Nimeni nu stie cand, cum si in ce fel se va sfarsit aceasta criza. NIMENI, de la pescarul din Madagascar si pina la presedintele SUA, NU ARE NICI O IDEE CAND SI DACA SE VA PUTEA REVENI la situatia de dinaintea pandemiei.

Ca urmare, societatea si business-ul trebuie sa se obisnuiasca cu ideea ca TOTUL VA FI ALTFEL  de acum inainte.

Pentru antreprenorii si business-ul romanesc, 2021 VA FI UN MOMENT CHEIE. Cum sa bugetezi, pe ce sa te bazezi? Isi va reveni consumul? Se va da drumul la investitii?

Intrebarea care sta pe buzele tuturor este: PE CE NE PUTEM BAZA sa mergem mai departe? Ce planuri mai putem face cand s-a dovedit in 2020 ca orice plan este vanare de vant? Ce parametri sunt cunoscuti din ecuatia de business a anului 2021 si care sunt variabilele? Cum putem realiza un model al imprevizibilului?

EXERCITIUL PLANIFICARII este necesar. Experienta martie 2020 arata ca orice business trebuie sa aiba un plan de rezerva pentru eventuala intrerupere a activitatii asa cum are un generator de curent sau un back-up pentru sistemul informatic.

De acum inainte AGILITATEA, FLEXIBILITATEA, REZILIENTA, ADAPTABILITATEA vor trebui sa fie in vocabularul oricarui CEO sau antreprenor.

Ziarul Financiar impreuna cu partenerul sau BRD-SocGen propune un “turneu virtual” de cinci videoconferinte regionale la care vom aduce la aceeasi masa antreprenori, CEO, bancheri, macroeconomisti, experti si analisti pentru ne sfatui impreuna cum e mai bine sa abordam 2021. 

Prima videoconferinta regionala va fi Moldova, ce va cuprinde: Iaşi, Bacău, Vaslui, Botoşani, Suceava, Neamţ.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Parteneri oficiali
Parteneri oficiali