Conferinţe
  Meniu
Parteneri oficiali
PARTENER PRINCIPAL Partener PARTENER PARTENER SILVER PARTENER PRINCIPAL PARTENER PARTNER PARTENER PARTENER
Share event
DESPRE EVENIMENT

Cum ne apărăm de atacuri când am trecut cu toţii peste noapte la munca de acasă

 

Digitalizarea fulger prin care trece România pe toate palierele economiei şi societăţii de la debutul crizei fără precedent provocate de epidemia de Covid-19 a pus elevi, studenţi, profesori, angajaţi, companii şi instituţii mari şi mici alături de angajaţii şi clienţii lor în postura de a identifica dintr-o dată metode a lucra, colabora, învăţa, face business, încheia tranzacţii, obţine aprobări / depune acte de o manieră digitală.

Lucrul de acasă era deja testat şi funcţiona cu succes în unele industrii, dar niciodată întreaga structură a economiei şi societăţii nu a fost supusă unui test de o asemenea magnitudine.

 

Trecerea masivă în online a unor întregi familii, care folosesc de multe ori în comun aceeaşi reţea, şi pentru divertisment, şi pentru educaţie şi pentru muncă, ridică provocări semnificative din punct de vedere al protecţiei şi securităţii datelor, în condiţiile în care atacatorii s-au trezit peste noapte, şi ei, că au milioane de ţinte către care să se îndrepte. Numărul celor vulnerabili online a crescut dramatic în contextul în care multe persoane care anterior au evitat platformele digitale au început să migreze, de nevoie, spre online, pentru a respecta regulile dure de distanţare socială din această perioadă.

ZF Cybersecurity Trends, eveniment care evoluează şi el acum într-un format adaptat situaţiei - de videoconferinţă, îşi propune să treacă în revistă principalele ameninţări informatice din această perioadă şi să prezinte ce soluţii sunt disponibile pentru companiile care sunt nevoite să ducă la un nou nivel eforturile de a-şi apăra datele şi infrastructurile fără a bloca businessul.

 

Află mai multe
TEME DE DISCUTIE

Care sunt principalele riscuri de securitate cibernetică în condiţiile în care sute de mii de oameni au început să lucreze de acasă?

De unde trebuie să înceapă companiile să-şi evalueze riscurile de securitate dacă au trecut peste noapte la soluţii de lucru de la distanţă?

Care sunt cele mai importante 5 reguli pe care companiile trebuie să-şi oblige angajaţii să le respecte când lucrează de la distanţă pentru a nu pune în pericol datele şi reţeaua firmei?

Ce soluţii de cloud, colaborare, comunicare sunt disponibile pentru clienţii din segmentul IMM / corporate?

Ce soluţii de colaborare şi comunicare sigure pentru angajaţi pot fi implementate rapid şi eficient în noile condiţii provocate de criza coronavirus?

Ce aplicaţii şi platforme sigure putem să folosim pe smartphone şi laptop? Cum alegem cele două terminale din punct de vedere al siguranţei datelor, care au devenit vitale acum pentru a face business?

Nivelul pieţei de soluţii de securitate IT în 2019 şi schimbările de anul acesta pe fondul crizei cauzate de pandemia coronavirus

Nivelul de conştientizare al companiilor locale în ceea ce priveşte implementarea unor soluţii de securitate IT avansate

Care va fi impactul crizei la nivelul bugetelor alocate în mod normal de companii pentru soluţii de securitate IT

De ce soluţii suplimentare de securitate IT este nevoie în contextul actual?

Care sunt perspectivele pieţei locale de securitate IT pentru 2020? Dar pentru următorii 2-3 ani?

 

Află mai multe
Parteneri oficiali
Parteneri oficiali