Conferinţe
DESPRE EVENIMENT

CFO Summit 2020

Cum a afectat pandemia de COVID-19 economia românească şi mediul de business? Ce urmează pentru companiile româneşti?

 

 

Deloitte România şi Ziarul Financiar vă invită la prima ediţie a CFO Summit, un eveniment dedicat directorilor şi managerilor financiari, în cadrul căruia vom analiza atât consecinţele crizei generate de pandemia de COVID-19 asupra economiei româneşti şi a mediului de business, cât şi soluţiile la care au apelat diverse companii pentru a se adapta rapid la această situaţie dificilă şi pentru a o depăşi cu bine.

Conferinţa online va prilejui şi lansarea rezultatelor studiului CFO Survey România, efectuat de Deloitte, care sondează opiniile directorilor financiari din România privind riscul, evoluţia PIB-ului, priorităţile de finanţare şi provocările cu care se confruntă companiile în ultimele luni în această perioadă fără precedent.

Invitatul special al evenimentului, Dr. Alexander Boersch, Economistul-Şef şi Coordonatorul Diviziei de Cercetare din cadrul Deloitte Germania, va analiza rezultatele studiului dintr-o perspectivă mai largă, cea a economiei Europei Centrale şi de Est şi a Uniunii Europene, iar directorii financiari ai unora dintre cele mai importante companii din România şi consultanţi Deloitte vor discuta şi detalia concluziile studiului privind ţara noastră.

Videoconferinţa va avea loc marţi, 16 iunie 2020, de la ora 10.00.

 

Videoconferinta poate fi vizualizata pe site-ul nostru www.zf.ro, cat si pe Facebook, la adresele: https://www.facebook.com/ZIARULFINANCIAR/

https://www.facebook.com/ZFLiveOficial/?

Află mai multe