Conferinţe
  Meniu
Parteneri oficiali
Partener PARTENER PRINCIPAL PARTENER PARTENER PARTENER PARTENER
Share event
DESPRE EVENIMENT

Videoconferinta ZF Mobilio 2020

SOLUŢII DE DIGITALIZARE A COMPANIILOR ÎN AVALANŞA DE OFERTE APĂRUTE ODATĂ CU DIGITALIZAREA FULGER PROVOCATĂ DE COVID-19
 
 
Digitalizarea fulger prin care trece România pe toate palierele economiei şi societăţii de la debutul crizei fără precedent provocate de epidemia de Covid-19 a pus elevi, studenţi, profesori, angajaţi, companii şi instituţii mari şi mici alături de angajaţii şi clienţii lor în postura de a identifica dintr-o dată metode a lucra, colabora, învăţa, face business, încheia tranzacţii, obţine aprobări / depune acte de o manieră digitală.
 
Lucrul de acasă era deja testat şi funcţiona cu succes în unele industrii, dar niciodată întreaga structură a economiei şi societăţii nu a fost supusă unui test de o asemenea magnitudine.
 
  •  Poate că unii programatori mai lucrau de acasă, dar niciodată toată echipa de softişti, alături şi de contabili, şi de oamenii de la HR.
  •  Poate că unele autorităţi avea unele canale de lucru digital cu oamenii, dar nu erau pregătite pentru un flux 100% digital. Iar majoritatea instituţiilor şi autorităţilor de stat încă îşi pun petenţii să se plimbe de la un ghişeu la altul pentru a obţine tot felul de avize şi ştampile.
  •  Poate că videoconferinţele erau deja o metodă utilizată în unele companii şi chiar autorităţi, dar nu ca metodă primară de comunicare şi întâlnire.
  •  Poate că plăţile online sau cu cardul erau oricum preferate de unii clienţi şi se aflau în creştere, dar evitarea numerarului era o chestiune de comoditate nu una de a evita sau nu o posibilă infectare cu un virus.
  • Terminalele care le permit clienţilor să-şi scaneze singuri cumpărăturile şi să le achite fără intervenţia unui casier erau şi ele ceva interesant pentru magazinele mari, dar nu o soluţie critică de a sprijini distanţarea socială impusă de autorităţi.
 

ZF Mobilio 2020, eveniment care evoluează şi el acum într-un format adaptat situaţiei - de videoconfe-rinţă, îşi propune mai mult ca oricând să îşi continue misiunea de a fi un ghid de navigare în rândul diferitelor oferte de digitalizare către soluţiile şi platformele potrivite în acest context.

 

 

 

Parteneri oficiali
Parteneri oficiali