Conferinţe
DESPRE EVENIMENT
ZF #TeamsWork - Manufacturing
 
 
În lumina recentelor evoluţii globale din jurul COVID-19, am luat decizia de a aduce mai aproape clienţilor noştri o serie de evenimente axate pe industrie, care oferă liderilor şi managerilor posibilitatea de a se angaja digital cu colegii şi specialiştii în tehnologie şi pentru a găsi răspunsuri la unele dintre cele mai actuale întrebări ale acestora.
 
Microsoft a făcut parteneriat cu una dintre cele mai valoroase platforme de afaceri din România, Ziarul Financiar, pentru a aduce la viaţă ZF #TeamsWork - o platformă de dialog pentru a împărtăşi idei, inovaţii şi iniţiative în unele dintre cele mai critice domenii: servicii financiare, sănătate, educaţie, vânzare cu amănuntul şi de fabricaţie.
 
Te invităm să te alături evenimentului ZF #TeamsWork.Manufacturing în data de 30 iunie, între 10:00 şi 11.30 AM, sa aprofundăm aceste subiecte şi căutăm să vă ajutăm să vă modelaţi viitorul şi să realizaţi noi oportunităţi. Stă în misiunea noastră de a împuternici organizaţiile să obţină mai mult, aducând tehnologia şi produsele noastre în experienţe care deblochează valoare pentru clienţii noştri.
 
Haideţi să începem cu provocările din mediul de business cu care probabil va confruntati in aceasta perioada şi să încercam să găsim răspunsuri si metode pentru a depasi criza actuala si a va pregăti pentru ceea ce urmează.
 

Una din principalele provocari ale industriei este modul in care putem optimiza si construi o fabrica inteligenta, cu niveluri ridicate de servicii, sisteme dinamice si optimizate pentru costuri, care sunt conectate, predictive si sigure.

 
 

Videoconferinta poate fi vizualizata pe site-ul nostru www.zf.ro, cat si pe Facebook, la adresele: https://www.facebook.com/ZIARULFINANCIAR/

https://www.facebook.com/ZFLiveOficial/?

Află mai multe
TEME DE DISCUTIE

CONECTAT: tehnologie de pârghie pentru conectarea, automatizarea şi vizualizarea afacerii dvs. E2E

 

 PREDICTIV: treceţi de la reactiv la predictiv cu BIG DATA, învăţare automată şi IoT

 

 SIGUR: folosiţi inteligenţa artificială pentru a prezice şi a preveni potenţialele scenarii periculoase şi pentru a crea un mediu de lucru mai sigur

 

 

Află mai multe
Parteneri oficiali
Parteneri oficiali