Conferinţe
DESPRE EVENIMENT
ZF #TeamsWork - Piaţa de retail
 
 
Având în vedere contextul global în care ne aflăm, am luat decizia de a le oferi clienţilor acces la o serie de evenimente axate pe industrie, cu scopul de a-i ajuta să obţină rezultate mai bune şi astfel, să avansăm împreună. 
 
Ziarul Financiar impreuna cu Microsoft au creat ZF #TeamsWork – o platformă online unde se pot împărtăşi idei, inovaţii şi initiaţive din cele mai importante domenii: educaţie, finanţe, sănătate, retail şi industria prelucrătoare. 
 
Te invităm să te alături evenimentului ZF #TeamsWork de pe 17 iunie, între orele 10:00 – 11:30, care are ca subiect Piaţa de retail.
 
Ne aflam intr-una din cele mai interesante perioade in care asistam la accelerarea tranzitiei dintre retailul traditional catre cel digital.
 
Provocările sunt reale: perturbarea intensă a industriei, nevoia de diferenţiere pentru a rămâne relevant in piata si optimizarea resurselor pentru  o eficienta operationala sporita. Oportunităţile sunt infinite.
 
Haideţi să începem cu provocările din mediul de business cu care probabil va confruntati in aceasta perioada şi să încercam să găsim răspunsuri si metode pentru a depasi criza actuala si a va pregăti pentru ceea ce urmează.
 
 

Videoconferinta poate fi vizualizata pe site-ul nostru www.zf.ro, cat si pe Facebook, la adresele: https://www.facebook.com/ZIARULFINANCIAR/

https://www.facebook.com/ZFLiveOficial/?

Află mai multe
TEME DE DISCUTIE
  • ÎMBUNĂTĂTIREA relaţiei cu clienţii şi CREAREA de interacţiuni personalizate

  • REDUCEREA  diferenţei dintre experienţa consumatorului în magazinul tradiţional şi magazinul digital

  • COLABORARE îmbunătăţită pe toate segmentele de business

  • VALORIFICAREA puterii cloud-ului şi a inteligenţei artificiale

 

Află mai multe
GRUPARE SPEAKERI
Parteneri oficiali
Parteneri oficiali