Conferinţe
DESPRE EVENIMENT
ZF #TeamWork - Educaţie
 
 
Având în vedere contextul global în care ne aflăm, am luat decizia de a le oferi clienţilor acces la o serie de evenimente axate pe industrie, cu scopul de a-i ajuta să obţină rezultate mai bune şi astfel, să avansăm împreună. 
 
Ziarul Financiar impreuna cu Microsoft au creat ZF #TeamsWork – o platformă online unde se pot împărtăşi idei, inovaţii şi initiaţive din cele mai importante domenii: educaţie, finanţe, sănătate, retail şi industria prelucrătoare. 
 
Te invităm să te alături evenimentului ZF #TeamWork de pe 3 iunie, între orele 10:00 – 11:30, care are ca subiect sistemul de învăţământ. Cu această ocazie, vom identifica soluţii cu privire la utilizarea tehnologiei pentru a îmbunătăţi comunicarea dintre reprezentanţii instituţiilor de învăţământ, administratorii IT, profesori, elevi şi părinţi, cu obiectivul de a continua activitatea şcolară în condiţii optime, chiar şi atunci când prezenţa fizică nu este posibilă. 
 
Prin organizarea acestui eveniment, ne propunem să descoperim strategii, resurse şi soluţii din domeniul IT pentru a dezvolta cursuri online care să îi poată ajuta pe elevi şi profesori să găsească noi modalităţi de a interacţiona şi de a învăţa. 

 

Videoconferinta poate fi vizualizata pe site-ul nostru www.zf.ro, cat si pe Facebook, la adresele: https://www.facebook.com/ZIARULFINANCIAR/

https://www.facebook.com/ZFLiveOficial/?

Află mai multe
TEME DE DISCUTIE

Soluţii cu privire la utilizarea tehnologiei pentru îmbunătăţirea comunicării dintre reprezentanţii instituţiilor de învăţământ, administratorii IT, profesori, elevi şi părinţi.

Continuarea activităţii şcolare în condiţii optime, chiar şi atunci când prezenţa fizică nu este posibilă.

Resurse şi soluţii din domeniul IT pentru dezvoltarea cursurilor online în sprijinirea elevilor şi profesorilor.

Găsirea de noi modalităţi de a interacţiona şi de a învăţa.

 

Află mai multe
Parteneri oficiali
Parteneri oficiali