Conferinţe
DESPRE EVENIMENT

ZIARUL FINANCIAR vă mulţumeşte pentru participarea la ZF BANKERS SUMMIT '12 !

În luna iunie a acestui an, ZIARUL FINANCIAR, liderul presei naţionale de business, a găzduit cel mai prestigios eveniment de banking din România. 2 zile de activităţi aplicate şi dezbateri aprinse, unde reprezentanţi ai băncilor de top s-au întâlnit pentru a discuta strategii inovatoare care ar putea ajuta mediul de afaceri şi situaţia economică delicată în care ne aflam.

De asemenea, Christian Casal, Banking Specialist, Office Manager McKinsey Switzerland , a oferit o prezentare privind condiţiile economice actuale şi perspectivele economice ale României.

Evenimentul a reunit factori de decizie, reprezentanţi ai băncilor de top din România, ce au conturat o imagine asupra situaţiei actule şi au prezentat soluţii de viitor printr-o varietate de prezentari captivante, discuţii focalizate şi studii de caz.

Un summit special, cu numeroase oportunităţi de networking, ce a ajutat participanţii să înveţe cum să interpreteze nevoile în schimbare şi aşteptările clienţilor pe segmente de piaţă diferite.

Cea mai mare platforma de discutii pentru cei care fac banii si cei care iau deciziile.
Locul unde poti sa ii intalnesti pe cei mai mari jucatori din economie.

O intalnire de doua zile care poate sa aduca un ecou pentru celelalte 364.

ZF BANKERS SUMMIT'12


Parteneri media